Van egy küldetésünk: Sámli lába rendbe jön!

Van egy KÜLDETÉSÜNK: Sámli lába RENDBE JÖN!

Ez persze egy részigazság: hiszen van A Küldetésünk, Sámli lábának megmentése csupán egy Részküldetés.

Ellenben most a sokminden között ez az egyik legsürgetőbb! 

Hosszú évek óta azon dolgozunk, abban hiszünk, hogy együtt, felelősen, fenntarthatóan, akár közös, társadalmi problémákat a gyökerüknél elcsípve lehet csak élhetőbb jövőt kialakítanunk.

A mi küldetésünk többek között az információ megosztás, közösségépítés, azon közösségé, aki magáénak érzi az ember által bántalmazott, elhanyagolt, elűzött, beteg állatok védelmét, segítését.

Megelőzni ezen jelenségeket a lakosság bevonásával, tájékoztatásával, kiemelten a nem kívánt, így a halál szélére kerülő almok megszületésének megelőzésével, illetve természetesen küldetésünk a már bajba jutott állatok megmentése.

Sámli krapek kaphat egy esélyt, ezért fordulunk Hozzátok: 

Sámlit 6-8 hetesen a nagy hóban üldögélve találtuk 2013. januárjában. Ilyen kis cukkermukker volt 🙂 és még ma is az…

Gazdához költözött, a hírek szerint minden rendben volt, aztán idén napra pontosan két évvel az örökbefogadása után családi problémákra hivatkozva visszakaptuk. Ez már önmagában is eléggé szomorú, de a visszaadáskor az is kiderült, hogy nagyon súlyos problémák vannak Sámli mellső lábaival. A kölyökkorban még nem látható fejlődési rendellenesség miatt mindkét első lába tacskósan görbe, csak éppen a normális határain jelentősen túl. Ráadásul az egyik lába kevésbé fejlődött, így a másik fejlődésével olyan állapotba került, ami akkor kölyökként még egy egyszerűbb műtéttel rendbe hozható lett volna, de a gazdák sajnos nem kezeltették:(

Jelenleg van egy hihetetlen mértékben sánta, de nagyon boldog, élettel teli, lelkesen futkározó, fiatal, mindössze két éves kutyusunk, akit ha így hagyunk, néhány éven belül elkopnak a porcok a könyökében, teljesen tönkremennek az izületei és nagy fájdalmai lesznek, valószínű majd járni sem fog tudni. Az Állatorvosi Egyetemen vállalta egy orvos a műtétjét. A műtéttel annyira helyrehozható a sérült lába, hogy később is ilyen boldog, aktív kutya maradhat akár tizen-évekre, négy lábon futkározva keresheti majd az igazán tökéletes gazdát, aki jóban-rosszban kitart mellette egy életen át.

Nagyon szeretnénk megműttetni, de a műtét összege több, mint 100 ezer forint, aminek előteremtéséhez a Ti segítségeteket kérjük!

Ha tudod, kérjük támogasd Sámli műtétjét!

Számlaszámunk:

Pilis-budai Kutyamentők Közhasznú Egyesülete
CIB Bank 10701427-49914203-51100005,

a megjegyzésbe kérjük írd: Sámli. 

Minden támogatást, megosztást nagyon köszönünk!

 

Pilis-Budai Kutyamentők Közhasznú Egyesülete

2015.07.01.

Kérjük, segítsd munkánkat adód 1%-ával is, adószámunk: 18001044-1-13
+36 30 944 2919 | piliskutya@gmail.com www.pilisbudaikutyasok.hu
Levelezési cím: 2083. Solymár, PF.: 29.

Adományodat a következő számlaszámra várjuk és előre is nagyon köszönjük!
Pilis-Budai Kutyamentők Közhasznú Egyesülete
CIB Bank 10701427- 49914203-51100005


 


Facebook

Google+

Youtube

To unsubscribe click here, to edit your profile click here.