Kedves Állatbarát!

Segíteni szeretnél bajba jutott, kóborló, balesetet szenvedett, éhező állatokon? Légy virtuális gazdi!

„Nézz ki” magadnak egy macskát / kutyát a honlapunkon, jelentkezz a piliskutya@gmail.com email címen a virtuális gazdijának! Támogasd anyagilag a kutyust, álld a vacsoráját, az oltásait, a műtéti költségeit, gyere el meglátogatni, megsétáltatni, ha van kedved hozzá! E-mailben folyamatosan küldjük az információt védencedről, majd gazdira találáskor vihetjük együtt is a kutyát örökbe adni! A későbbiekben is együtt követjük nyomon az eb életét. Ments életet pártfogóként!

Ha nincs módja kutyát tartani vagy kutyát örökbe fogadni, akkor is tud segíteni rajtuk virtuális örökbefogadással!

Ez egy szabályos örökbefogadási szerződés, melyet a Pilis-Budai Kutyamentők Társasága Egyesület és az örökbefogadó köt.

“Gazdikeresőink” rovatban találhatóak a virtuálisan is örökbe fogadható kutyáink, ahol kiválaszthatod azt a kutyát, amelyiket virtuálisan szeretnéd örökbe fogadni.

Ezután kérjük küldj e-mailt a piliskutya@gmail.com címre virtuális örökbefogadási szándékodról, adataiddal.

Ezt követően rövid időn belül megkapod a Virtuális Örökbefogadási szerződést e-mail formájában, majd hamarosan kapsz egy kis beszámolót is az örökbefogadott kutyáról.

Amennyiben a virtuális örökbefogadás mellett döntesz, akkor az általad kiválasztott kutya a mi gondozásunkban marad. A kutya eltartásához szükséges költségeket és a felmerülő állatorvosi költségeket fedezed, mint virtuális örökbefogadó pénzadomány formájában, amit a Pilis-Budai Kutyamentők Társasága Egyesület számlájára havi rendszerességgel átutalhatsz, illetve befizethetsz.

Pilis-Budai Kutyamentők Közhasznú Egyesülete
CIB Bank: 10701427- 49914203-51100005

Ez a szerződés a két fél között addig él, míg a kutyust valódi gazda örökbe nem fogadja vagy amíg a virtuális gazda szeretné. Társaságunk a virtuális örökbefogadót rendszeresen értesíti a kutya hogylétéről, képekkel, írásos beszámolóval. A virtuális gazda joga, hogy az általa örökbefogadott kutyát előre egyeztetett időben rendszeresen látogathassa. Amennyiben a kutyát valós gazdák örökbe fogadták, úgy az egyesület köteles az örökbefogadó adományozót rövid időn belül kiértesíteni.