A képre kattintva adományozhat nekünk!

Egyesületünk az internet legelterjedtebb és legbiztonságosabb online fizetési rendszerén, a Paypal-on keresztül is fogad támogatásokat. A támogatási tranzakció természetesen 128 bites SSL titkosítással történik. Ha rendelkezel Paypal account-tal támogathatsz bennünket közvetlenül Paypal-en keresztül, de lehetőséged van online bankkártyás adományozásra is.

A Paypal internetes fizetési rendszere – közvetlen bankkártyás tranzakció esetén – a MasterCard, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát teszi lehetővé.

A procedúra technikailag az első oldalon lévő “Paypal Adományozás” feliratú gombra való kattintással kezdhető meg. Ez a PayPal befizetési oldalára fog irányítani, ahol biztonságos bankkártyás tranzakciót hajthatsz végre. A további lépések pontokba szedve:

Az adományozás további menete:

  1. Kérjük, írd be a 0 Ft helyére az adományozásra szánt összeget (forintban), majd nyomd meg az “Tovább” gombot. Az itt megadott adatokat az Pilis-Budai Kutyamentők Társasága Egyesület kizárólag az adományozással kapcsolatban használja fel és a Te kifejezett hozzájárulásod nélkül senkinek nem adja tovább.
  2. Ezt követően átkerülsz a Paypal biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez vagy be kell lépned a Paypal rendszerébe – ha rendelkezel Paypal account-al, ha nem, akkor készítened kell egyet  – , és lebonyolítani a tranzakciót.
  3. A fizetést követően visszatérsz az Egyesület oldalára, ahol a tranzakció eredményéről kapsz visszaigazolást.

Adományod köszönjük! ♥