Tücsök

TÜCSÖK


Hányatott sorsa után megnyugtató biztonságot, szerető, gondos gazdit keres ez a rajongó ,szeretetre vágyó, gyönyörű , kb. 2011. szeptember közepén született kisleány.
..és a történet….
Tücsökbogár (Chance) egy mentett, igazi túlélő kiskutya, pedig még csak 12 hetes. „Szerencséjére” kapott egy hatalmas ütést a pofijára, amitől eltörött az álkapcsa. Ennek és a véletlennek köszönhető, hogy kiemeltük az útszéli telephelyen lakó kutyacsaládból és azonnal orvoshoz került. Másnapra eltűnt mind az 5 testvére, 3 óra leforgása állítólag mindet elvitte egy gazdi. Hova?..valahova. Elkeserítő, de ennek köszönheti Tücsök hogy nem jutott a tesói sorsára. A képeken is látszik, hogy egy végtelenül bájos, szeretetéhes és nem utolsó sorban csodaszép kölyök kutyus. Tele van kedvességgel, jóindulattal, pedig bántották. Ennek bizonyítéka már sokat javult félénksége, kezdeti hátrálása és az hogy a hirtelen mozdulatok elől fedezék alá iszkol. (konténer alá ásott gödörben élte le első heteit). Az első néhány napban nem evett, nem mozgott, csak összegömbölyödött a fájdalomtól és a sokktól. Az orvos azt ajánlotta ne legyen műtét, mert a koponyája szerencsére nem sérült. Aztán hihetetlen gyorsasággal gyógyulni kezdett összetört kis arcocskája és a borzasztóan eltorzult pofi 10 nap elteltével újra a régi. Újra mosolyog és csillogó szemeket ajándékoz az emberi szeretetért cserébe, épp úgy, ahogy először megláttuk őt hetekkel ezelőtt testvérei között. Nagyon élvezi a kutyatársaságot, olyankor aztán feléled, önfeledten szaladgál és igazán felszabadult. A kedves emberi szóra azonnal felfigyel és láthatóan boldog tőle. Végül mindig legyőzi félelmeit és az emberhez megérkezve bújik és tolja a kis fejét. Amikor biztonságban érzi magát, kérés nélkül az ember nyakába fészkeli magát és elenged a pici teste.
Gyorsan tanulja az együttélést emberrel, kutyával, alkalmazkodó kutyus. Élete első játékait nagy élvezettel majmszolja, dobálja magának és szaladgál velük. Kiváló étvágya van, két féreghajtáson és egy kombinált oltáson is túlesett. Nem lesz túl nagy kutyus, talán egy erős középtermet. Szőre csodásan puha, babaillatú, és csillogóan egészséges. Akár lakásban is lakhatna, de az ideális egy meleg helyre bejárással (esetleg gazdi házába) rendelkező kert lenne számára.
Tücsöknek egy olyan gazdi lenne a kívánsága, aki végleg elfeledteti vele, ami első heteiben történt. Tágra nyitott gombszemében remény csillog, ahogy várja azt az EMBERT, akinek szeretetet, vidámságot hozhat az életébe, akinek igaz társa lesz.

További képek

Kapcsolat: 06-30-281-4737 vagy 06-30-944-2919

Mail: shela-d@freemail.hu