Torvi

TORVI

Pilis-Budai Kutyamentők Közhasznú Egyesülete fényképe.

 

Torvi kislány, igazi fanyűvő. Imád ölben lenni, oda berepülni. Nagyon sokban hasonlóak Siggyvel. Szemei neki is különböző színűek, mint Flokinak, csak neki zöld és barna. Egy kis szeretetgép, akit ölbe véve simogatni kell. Rögtön horkol is cserébe. Erős kiscsaj egyébként, könnyen kiosztja a pofont. A kiskutyák jelenleg Szomoron laknak ideiglenes befogadó családban. A kiskutyák az orvosi költségekhez való hozzájárulással fogadhatók örökbe. A kutyák a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyái.

Oltva, ivartalanítva, mikrochippel ellátva keresnek gazdát. Az örökbefogadás családlátogatás keretében zajlik, tehát mi visszük ki a kiskutyát, megnézzük, hol lakik majd, jó-e a kerítés stb.

Örökbefogadási szerződés aláírásával lehet tőlünk örökbe fogadni, melyet megtalálsz a honlapunkon. Örökbefogadás esetén az első időkre érdemes kivenni pár nap szabadnapot, hogy beszokjon a kiskutya, illetve számítani kell rá, hogy ahogy nő, rongálni fog, nem lesz még szobatiszta, ezért érdemes munkaidőben a szobákból kizárni, illetve rágható fontos dolgokat elpakolni, kutyáknak való rágcsákat, játékokat adni neki, hogy azokkal szórakoztassa magát, amíg a gazdi távol van.

További beszámolókat olvashattok róluk a facebookon… 

A kiskutyák a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyái. Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében lehet őket befogadni.

 
Pilis-Budai Kutyamentők Közhasznú Egyesülete fényképe.
Pilis-Budai Kutyamentők Közhasznú Egyesülete fényképe.
Pilis-Budai Kutyamentők Közhasznú Egyesülete fényképe.

 

Hamrosan…

Bemutatkozó levelüket várjuk a piliskutya@gmail.com címre. Érdeklődni Lassányi Zsófinál, a kiskutyák felelősénél lehet: 0630 364 8338
A kölykök a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyái. Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében örökbefogadható.