Tódor és Bátor

Tódor és Bátor

 

Két Beagle, valószínű Foxi keverek kan kutya ivartalanítva
Barna-fekete Bátor, Fehér-fekete Tódor.

Másfél évesek, ez év Januárban kapták meg az utolsó kötelező oltást és A chip –et.
Kan kutyák, rendkívül éber jelző kutyák. Nagy a mozgásigényük.Az udvaron nőttek fel kutyaházban, nem ismerik a láncot, nem szabad őket megkötni.
Vegyes koszton tartom őket. El lehet vinni őket párban és külön is.
A kutyákat Őrbottyánban lehet megnézni. Mindkét kutya szépen utazik autóban, hozzá vannak szokva, de póráz használatát még gyakorolniuk kell.

Nagyon élénk,aktív,éber, barátságos kutyák, akkor ugatnak amikor erre indok van, de akkor azonnal, és szaladnak a kerítés megfelelő részéhez. Bár kistestűek de házőrző jelző kutyáknak kitűnőek.Vendégeket nem bántanak viszont, ha valaki kerítésen kívűl van és nem ismerik, elég komolyan fogják. Nagyon komoly, mély hangon tudnak morogni és ugatni.
Gyerekek mellé, akik szeretnek játszani a kutyákkal ajánlom, eddig a két kutya egy 8 és egy 11 éves gyerek mellett élt. Kisebb gyerekek mellé nem ajánlom, mert mindig játszani akarnak, nem bántanak senkit de játékból ugrálnak, ami megijesztheti a kisebbeket. Persze ez is fegyelmezés kérdése, mert felnőttre, idősebb emberekre és nagyobb gyerekre nem ugrálnak.:-)
Olyan gazdit keresnek aki kertes házban lakik és van ideje foglalkozni velük. A cicákat nem szeretik a kutyák, megugatják és elkergetik őket, így cicamentes környezetbe szeretnének költözni.

 

 

 

Szerető gazdáinak jelentkezését várja:
a0670-321-7675-es  telefonszámon vagy a piliskutya@gmail.com e-mail címen egy bemutatkozó levéllel.