Tingli

TINGLI

Tingli 3 hónap körüli keverék kan kutya. Játékos, élénk, barátságos, hasat-vakartatós.

Közepes méretű lesz. Testvérével együtt egy Pilisvörösvári állatorvosi rendelőbe dobták be, ezzel megoldva a “problémát” :o( Szerencsére a körülményekhez képest jól voltak, némi orvosi kezelés után teljesen egészségesnek vannak nyilvánítva.

“Kérem a jövőben körültekintőbben választani a neveket, mert mint tudjuk: Nomen est omen. Rövidlábúpipecünk állandóan az ember körül tingli-tanglizik.

Nappal nem lehet úgy beosonni, hogy ő kint maradjon. Éjjel kint alszik és ezt elfogadja, nincs ajtó kaparás – nyafogás. Önérzetes.
És nem ám járdára kakilunk, pisilünk, az nem férfihoz illő.
Arra is hamar rájött, ha nem menekül Dózer elől, hanem kicsit morog és tejfogat csattogtat, akkor Dózer odébbáll. Így már Dózer árnyékában sem tudok elosonni előle.
Enni végre úgy eszik, ahogy azt egy kölyökkutyának kell. Bár még most is inkább többször keveset.
Teraszon hűsöltem du. és igen zokon vette, ha bárki arra járt az utcán és megzavarta pihenésem. Félelmetes ugatásával mindenkit rendreutasított.
Azért még van mit tanulnia, olyan embernek fontos dolgokat. Nem is érti mi szükség arra, hogy ülve várjuk az ételt vagy ha valaki kedvesen közeledik felénk, nem vágjuk minnyá hanyatt magunkat.

Oltva, féreghajtva, mikrochippel, örökbefogadási szerződéssel és családlátogatással fogadható örökbe.

 

 

További képek

 

Kapcsolat: 06 30 944-2919
E-mail: piliskutya@gmail.com