Szimba

SZIMBA

 

SZIMBA az impozáns megjelenésű retriever keverék
Szimba másfél-két év közötti kimondottan nagytestű, szép és kedves retriever keverék ivartalanított kan kutya.
Csupa jóindulat, érdeklődés és nyitottság. Ugyanakkor impozáns megjelenése, figyelmes viselkedése az idegenek számára komoly házőrzésnek látszik.
Gyerekekkel is szelíd, barátságos. Kis totyogósok mellé csak azért nem ajánljuk mert nagy termetével szeretetből elsodorhatja.
Labdás, apportos, bármilyen közös játékra, kutyasportra alkalmas!
Társkutyát szívesen fogad, érdeklődő és barátságos irányukba.
Szeretne egy nagykertes házba esti sétákkal, bármilyen közös mozgással olyan családba költözni ahol lehetőleg az egyik generáció sokat otthon tartózkodik, esetleg otthonról dolgoznak.
Az átlagos kerítés számára nem akadály, főleg ha mászható. Sose kóborolni akar, de a gazda után elindulna főleg az első időkben.
Nagyon emberes kutya! Szívesen tanul még “kutyadolgokat”, kutyasportokban is kiváló társad lehet. Kiválóan mozog pórázon, nem húz, jól irányítható. Az idei Hard Dog versenyt is sikeresen teljesítette felvezetőjével.
Szimba a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyája. Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében örökbefogadható.

 
 

 

https://www.youtube.com/watch?v=cLjSmtOAaDw

 

Várjuk jelentkezésedet a piliskutya@gmail.com címre egy bemutatkozó levéllel vagy a 06 30 814 4373 számra.
A kutya Csobánkán lakik.
Szimba a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyája. Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében örökbefogadható.