Siggy

SIGGY

Pilis-Budai Kutyamentők Közhasznú Egyesülete fényképe.

 

Első nap nagyon félénknek látszott, de már kinyílt a csipája. Mindent rágcsál, téged is. 🙂 Imád ölben lenni, oda berepülni nekifutásból. Sok-sok simit kell kiosztani neki is. Torvi rosszcsont párja Siggy, a kicsi, csinoska lánytestvér. Mindig mutogatja, hogy Ő nagyon árva, tehát őt kell ölben elaltatni. Félelmeit faaprítással vagy az ujjvégeid megrövidítésével palástolja. A kiskutyák jelenleg Szomoron laknak ideiglenes befogadó családban. A kiskutyák az orvosi költségekhez való hozzájárulással fogadhatók örökbe. A kutyák a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyái.

Oltva, ivartalanítva, mikrochippel ellátva keresnek gazdát. Az örökbefogadás családlátogatás keretében zajlik, tehát mi visszük ki a kiskutyát, megnézzük, hol lakik majd, jó-e a kerítés, stb.

Örökbefogadási szerződés aláírásával lehet tőlünk örökbe fogadni, melyet megtalálsz a honlapunkon. Örökbefogadás esetén az első időkre érdemes kivenni pár nap szabadnapot, hogy beszokjon a kiskutya, illetve számítani kell rá, hogy ahogy nő, rongálni fog, nem lesz még szobatiszta, ezért érdemes munkaidőben a szobákból kizárni, illetve rágható fontos dolgokat elpakolni, kutyáknak való rágcsákat, játékokat adni neki, hogy azokkal szórakoztassa magát, amíg a gazdi távol van.

További beszámolókat olvashattok róluk a facebookon… 

A kiskutyák a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyái. Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében lehet őket befogadni.

 
 Pilis-Budai Kutyamentők Közhasznú Egyesülete fényképe.
Pilis-Budai Kutyamentők Közhasznú Egyesülete fényképe.
Pilis-Budai Kutyamentők Közhasznú Egyesülete fényképe.

 

Hamrosan…

Bemutatkozó levelüket várjuk a piliskutya@gmail.com címre. Érdeklődni Lassányi Zsófinál, a kiskutyák felelősénél lehet: 0630 364 8338
A kölykök a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyái. Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében örökbefogadható.