Moira és Shakira

MOIRA ÉS SHAKIRA

gazdát keres

Első ránézésre átlagos házimacskák. Fekete-fehérek, ivartalanítottak és szobatiszták. Na bummm… millió ilyet látunk nap mint nap az utcákon.

És mégis, ők egyediek, ők Moira és Shakira. Két lány, akik elválaszthatatlanok, soha nem tévesztik egymást szem elől, szemmel látható az összetartozásuk.

Nehéz fába vágtam a fejszémet, mikor elhatároztam, hogy ők csak együtt költözhetnek, együtt kell új gazdit találniuk. Annyi mindenen mentek már keresztül rövidke életük során, hogy arra jutottam, nem tehetem meg velük, hogy mikor már végre kezd egyenesbe kerülni az életük, szétválasztom őket.

6 hónap körüliek, remek az étvágyuk és bármikor kaphatóak egy kis játékra. Ketten együtt már okosnak mondhatók – bár tudjuk, Shakira az ész és Moira a szépség.:)

Néha úgy tűnik, hallgatnak a nevükre, de a kajás-zacskó csörgésére mindenképpen.:)

Imádnivalóak, mikor esténként odabújnak az oldalamhoz és olyan álmosítóan egyenletes hangerővel tudnak dorombolni, hogy akár altatónak is használhatók.

És kis ördögök reggel, mikor éhesen, de annál óvatosabban keltegetnek, próbálnak figyelmeztetni a reggeli idő közeledtére.

Tudják, mikor vagyok farmerban, mikor mászhatnak fel főzés közben a lábamon, hogy kiköveteljék maguknak azt a falat husit és mikor vagyok hálóingben, ilyenkor visszahúzott karmokkal, a lábamon nyújtózkodva lesik, csurran-cseppen-e nekik is valami.

Nagyon jófej cicák a maguk elevenségével és egyben lustaságával együtt. Szívesen elbóklásznának egy kertben vagy lakásban, ideális családi cicák egy szerető családban.


SHAKIRA PÓZOL
SHAKIRA PIHEN
MOIRA A "SZŐKE"
MOIRA ELMÉLKEDIK
KETTŐ A KISLÁNY:o)

További képek

Kapcsolat: 06 20 986-6116 vagy 30 944-2919

E-mail: piliskutya@gmail.com