Sámli

SÁMLI

{tab= Leírás}

Sámli 4 éves, kedves, barna gombszemű, kerek pofijú, szalmaszín drótszőrű, földszintes, középtermetű (15 kg-os) keverék kanocska. Egy különlegesen kedves óriás tacskó.
Más kutyákkal remekül kijön, kisállatokat (macska, nyúl ) kifejezetten NEM kedveni, emberrel minden esetben kedves, megbízható. Kisgyerekeket imádja.
Lakásban nem rág, nem rombol. Természetét tekintve egy igazi virslikutya: megvan benne a tacskók bájossága mellett azok konoksága is: Sámli egy jelenség! Nagyon okos kutya: igényli a rendszeres foglalkozást
Figyelem! Sámli a hosszú gerincű de igen rövid lábú ebek csoportjába tartozik, ezért nem lépcsőzhet, az ártalmas lenne sajnos a hátának. Ezt figyelembe kell venni az örökbefogadásánál is.
Ő olyan gazdának lenne tökéletes választás, akinél kevés a lépcső.
Ezenkívül nem igényli a nagy sétákat, egy kirándulás nagyon megviseli. Ezért kisebb aktívítású családba illene. Szeret a kertben mászkálgatni, felfedezni, nézegetni a teraszról az utca eseményeit. De Sámli alapvetően benti kutyus. Lételeme a gazdival töltött idő, valamint bundája sem alkalmas a csak kinti tartásra. Lakásban nem rág, nem rombol.
Sámli a törődést meghálálja és a leendő gazda igazi társra talál ebben a szeretnivaló kiskutyában.
Sámli ivartalanított, oltott, mikrochipezett, rendszeresen parazitamentesített mentett kutyus, aki felelősségteljes gazdát keres!
Bp. 4. kerületében lehet vele megismerkedni.

 

{tab= Képek}

További képek

Ha érdeklődsz Sámli iránt, kérlek hívd: 0630 944 29 19 vagy várjuk pár soros érdeklődő leveled a piliskutya@gmail.com email címre.