Saját készítésű apróságok

 

 

Adományért ajándék

 

Adományért ajándék!

Nagyon sokatok önzetlen segítségével van lehetőségünk 2006 óta a környékünkön élő kóborló, kidobott, balesetes, elhagyott kutyákon és macskákon segíteni. Köszönjük mindenkinek az eddigi önzetlen segítséget.

Több éve igyekszünk az örökbefogadó napokon adományozóinkat kis apróságokkal meglepni, mintegy köszönet képen a segítségért. Ezt a hagyományt szeretnénk most állandósítani azzal, hogy honlapunkon létre hoztunk egy új menüpontot „Adományért Ajándék” címmel.

Saját készítésű fülbevalók, könyvjelzők, kulcstartók, ujjbábok és mindenféle más apróság nézegethető meg ezen az oldalon. Remélhetőleg mindenki talál magának (vagy ajándékként másoknak) valami apróságot.

Az adományokból befolyt teljes összeget a mentett kutyák ellátására, fordítjuk (táp, gyógyszerek, állatorvosi költségek, felszerelések, stb.)

Az adományozás menete:
1) Válaszd ki a kívánt ajándékot  (a kódját jegyezd meg!)
2) A darabonként legalább 2500 Ft értékű adományodat az alábbi számlaszámra várjuk:
Pilis-Budai Kutyamentők Közhasznú Egyesülete
CIB Bank: 10701427- 49914203-51100005
3) A „Megjegyzés” rovatba kérjük, hogy ezt írd bele: „Adomány – Ajándék”
4) Küldj egy e-mailt a piliskutyaadomany@gmail.com címre a következő adatokkal:
Név, az átutalás dátuma, a számlatulajdonos neve, akinek a számlájáról utaltál és hogy melyik ajándékot kéred. Kérjük azt is írd meg az e-mailben, hogy személyesen szeretnéd átvenni az ajándékod (a helyszínt a későbbiekben tudjuk egyeztetni), vagy postán küldjük el? Ez esetben kérjünk, hogy add meg a postázási címet is és utalj 200 Ft-tal többet, mely a postai költséget fedezi.

Adományodat köszönjük!

Válaszható portékák:

A) Fülbevalók

B) Mobiltelefon tokok

C) Mobil-lógók

D) Könyvjelzők

E) Kulcstartók

F) Levélnehezékek

G) Ujjbábok