Rozé

ROZÉ

Rozé 5 éves, keverék, közepes testű, nagyon szép, ivartalanított, kan kutya.
Jelenlegi családjában 4 és fél  éve él, ahol eddig bizonyított.

Gazdája, aki tőlünk fogadta örökbe Rozécskát, olyan élethelyzetbe került jó ideje, amelyben bevallottan nem tudta a Rozé számára szükséges körülményeket biztosítani: Rozé jól vette a család életében bekövetkezett változásokat, de mivel aktív, élénk, mozgásra és szellemi kihívásokra éhes kutya, belátták, hogy amit tudnak biztosítani számára nem elegendő ahhoz, hogy problémamentesen és kiegyensúlyozottan élhessenek együtt.

Sajnos nagyon kevés idő és foglalkozás és türelem és odafigyelés maradt számára a család életéből, így Rozé igazi énje nem tudott kibontakozni.

Aktív, nagy mozgásigényű, domináns, de alapvetően jól kijön más kutyákkal. Szobatisztaság tekintetében tökéletes. Figyelmes, okos, élénk ház őrző.
Macskákkal nem kompatibilis. Az ember társaságára, irányítására nagyon igényt tart, így inkább lakásba bejárós, családi kutyának lenne jó, nagyobb gyerekek mellé nyugodtan ajánljuk. Nagyon okos, éber, jó házőrző, aktívsága, mozgékonysága miatt hosszú sétákra, kutya-iskolázára is alkalmas.

További képek

 

 

Tel.: 06 30 944 2919 vagy piliskutya@gmail.com