Romi

ROMI

gazdát keres

Gazdája költözés miatt új családot keres Rominak!
Ő egy 2év 8hónapos amerikai staffodrshere terrier, tigriscsíkos, kan. Ivartalanított.
Jellemzői: nagyon barátságos, játékos, hihetetlen nagy igénye van a törődésre, szeretetre, az emberek közelségére. Gyerekek mellé is ajánlanám, különösebben nem tesz különbséget gyerek-felnőtt között.
Imád labdázni, olyankor kicsit heves, mert teljes extázisban van és nem figyel semmi másra. Engem kétszer feldöntött labdázás közben, mert útjában voltam, ő meg csak rohant a labdáért:)
Elengedni el lehet, de ajánlott szájkosárral, mert egyrészt mindent megeszik, ezért már volt egy műtétje. Másrészt mindig van egy kutya, akinek esetleg nem tetszik és mindig ők esnek neki.
Úgy tanítottuk, hogy jelszóra ehet, csak úgy nem, ezzel próbáltuk kivédeni azt, hogy máshol is megegyen bármit, de kisebb sikerrel.
Egészségügyi jellemzők: 2009.02.-ban volt egy bélműtétje a száraztáp miatt, azóta TILOS SZÁRAZTÁPOT ÉS DISZNÓMÁJAT ADNI NEKI!!! Házi hamit eszik. (pl.tészta, rizs, felvágottak, nyak, farhát,kolbász…) Nagyon jó evő, mindent megeszik. Azért én mindig odafigyelek, hogy ne legyen sokszor hasmenése ill.székrekedése, mert az sem tesz jót a kis érzékeny belének, gyomrának:(
2009. nyarán megevett egy fél gumilabdát, sajnos ezt is csak a szike tudta megoldani.
2010. szeptemberben kapta meg a szokásos kombinált oltását.

Amit adnék Romival együtt, egy műanyag és egy fém tál, nyakörv, póráz, szájkosár, játék és természetesen az oltási könyve és az összes orvosi papírja.
Nagyon fáj a szívem érte, de sajnos itt kint van az erkélyen és a szívem szakad meg. Elsősorban egy kis kertet szeretnék neki, ahol kedvére szaladgálhat, szimatolhat, hempereghet…
Remélem tudsz segíteni, hogy olyan valaki(k)hez kerüljön, ahol legalább annyira fogják szeretni, mint én.
köszönöm
Zita

További képek

Kapcsolat: 0670-553-1410
E-mail: dombovarizita@yahoo.com