Rendezvényeink 2019-ben

Idén is számos rendezvényen veszünk részt, ahol találkozhattok gazdikeresőinkkel, megismerkedhettek tevékenységünkkel! 🙂
Az alábbi rendezvényeken találkozhattok GazdikeresŐinkkel legközelebb:

Szeptember 14-15. Szombat, vasárnap: Solymári búcsú, Templom tér, 13.00-19.00

Szeptember 29. Vasárnap: Tahi vásár, Tahitótfalu, 8.00-15.00

Október 5. Szombat: Budakeszi Vadaspark, Állatok világnapja 9.00-14.00

Október 6. Vasárnap: Bp. Anker’t, Paulay Ede U. 33., Kiskertpiac, 10.00-16.00

Október 26. Szombat: Kisoroszi Szigetcsúcs, III. HKR Fuss kutyáddal hogy segíthessünk, 8.00-13.00

December 1. Vasárnap: Bp, Anker’t, Kiskertpiac, 10.00-16.00

Várunk Téged is, ha egy új négylábú családtagra vágysz – akár csak ideiglenesen is, hogy együtt keressünk gazdát mentvényeinknek -, ha csak beszélnél velünk pár mondatot a felelős állattartásról, tanácsra lenne szükséged, ha érdekel önkéntes tevékenységünk, és akár szívesen be is szállnál csapattagnak, vagy ha adományoznál gazdikeresőink ellátására, de minden kedves érdeklődőt szeretettel fogadunk mi és kutyusaink is!

Amellett, hogy már önmagában is a legnagyobb ajándék nekünk, ha egy-egy kutyánk, cicánk otthonra lel egy-egy ilyen örökbefogadó nap során, most az Expodom felajánlásának hála, egy gyorsan összecsukható pavilonnal is gazdagabbak lettünk, ami hatalmas segítség számunkra a rendezvényeken való részvételben. Ezúton is köszönjük az Expodomnak a piaci sátor adományozását, remélhetőleg így a jövőben még több rendezvényen járunk sikerrel gazdikeresőink bemutatásával, hiszen a személyes találkozások alkalmával hatékonyabban találhatnak gazdára védenceink, és előző sátrunkon is meglátszódott már az idő vasfoga, így újra színvonalason folytathatjuk munkánkat.

Várunk sok szeretettel mindenkit az új kerti pavilon alatt! 🙂