(Pus) Kapor

 (PUS) KAPOR


Pus Kapor 1 év körüli német juhász keverék, oltott, chipes, ivartalanított kan kutya. Jól tanítható, pórázon szépen sétál, okos és intelligens. Más kutyákkal eddigi tapasztalataink alapján jól kijön, éberen, figyelmesen őrzi a házat. Olyan gazdát keresünk számára, aki aktív, kutyaiskolába viszi, van ideje foglalkozni Puskaporral. Kertes házba szeretne költözni, jó kerítéssel és bejárással a házba.
piliskutya@gmail.com
Pomázon lehet meglátogatni.

Ideiglenese tollából:
Kapor nagyon szeret megfelelni, imádja, ha vele foglalkoznak, de akár órákig is elvan a helyén, ha éppen ez a kívánalom, pedig nagyon aktív kutya.
Itthon, a kertben állandóan lábnál van, ígényli az ember közelségét, a sétáknál viszont minden kutyát lefáraszt, aki hajlandó vele játszani… bármit, legyen az fogócska, bírkózás, huzi-voni. A labdát egyáltalán nem ismerte, még most sem a labda után fut, sokkal inkább a kutyatársaság kedvéért fut ő is a labda után, bár egyre gyakrabban veszi a szájába és néha már vissza is hozza.
Pórázon szépen sétál, jól behívható, az alap vezényszavakat ismeri…. bár néha “bedugul” a füle, mint minden kamasznak
smile hangulatjel
Kutya, macska, nyúl kompatibilis, a lovakkal még szoktatás alatt van,de jól alakulnak a dolgok.
Igazán olyan gazdinak örülne, aki nem hagyja magára sokáig, az már csak hab a tortára, ha magával tudja vinni. Kocsiban szépen utazik (nálunk a csomagtartóban a többiekkel)

További képek

 

 

{tab=Videó}
Videói:
 

Ha szeretnél megismerkedni Puskaporral, várjuk bemutatkozó email-ed a piliskutya@gmail.com címre, vagy hívj a 06-30-944-2919-es telefonszámon!