Praliné

PRALINÉ

 

 

Praliné 1,5 éves bohókás, aktív kutyalány! Közepes méretű, kb 12 kg-os. Kiegyensúlyozott természet, feltétel nélküli kedvesség, jóindulat, nyitottság jellemzi. Az emberre szépen hallgat, de ő állandó mozgásban van!
Praliné kiválóan alkalmas: kezdő kutyásoknak is, kisgyerek mellé is, és akár félős, visszahúzódó társkutya mellé is kiegyensúlyozott, megbízható természete miatt.
Szépséges, melírozott bundába bújt kis bohóc, aki hűséges és mindig felvidít. Jelenleg ideiglenes gazdijánál Budapest 12. kerületében él másik kutya társaságában, és a család számos unokájának nagy kedvence.
Pralinét elsősorban kertes házba kinti-benti kutyának ajánljuk, mivel mozgásigénye viszonylag nagy.
A kutya a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyája. Kutyáinkat oltási könyvvel, ivartalanítva, parazita mentesítve, korának megfelelő oltásokkal adjuk át a leendő gazdának.
Az örökbefogadás családlátogatás keretében zajlik ahol örökbefogadási szerződést írunk alá, ebben a 2 hét próbaidő mind a gazdi, mind a kutya érdekét szolgálja. Kutyáink nem menhelyen, hanem családi körülmények közt laknak ideiglenes befogadónál, jól ismerjük őket, kérdezzen bátran telefonon vagy emailben minket!

 

 További képek

 


A jelentkezők bemutatkozását várjuk a piliskutya@gmail.com címre vagy telefonon is érdeklődhetnek a 0630 364 8338-as telefonszámon.