Peppers

PEPPERS

Pepper: 3,5 hónapos szuka, világosbarna maszkkal, világosbarna orral, gyönyörű zöld szemmel, és teljesen egyedi fültartással:)
A két nálam lévő tesó közül ő a bátrabb, karakánabb, kezdeményezőbb. Minden méretű kutyával kompatibilis, (birkákkal közömbös, más állatra még nincs tesztelve, de szerintem macskákkal se lenne gond) emberekkel barátságos, gyerekekkel is tökéletesen viselkedik, kisgyerek mellé is bátran ajánlott.

Felnőttkorban várhatóan közepes méretű lesz, nagyon jó felépítesű, jó mozgású kiskutya, kajával, jutifalattal jól motiválható, figyelmes, így bármilyen kutyás sportban jó esélyekkel indulhat:)
A megszokott környezetben magabiztos, a kajáját a tesójátol nagyon bevédi, felnőtt kutyától, embertől nem, de erre azért oda kell figyelni később. Aktív családoknak ajánlott, akár másik kutya mellé is.

Még egyikük sem teljesen szobatiszta, ez a korukból adódóan természetes, ahogy a többi kölyök, ők is pakolnak, rágcsálnak, felugrálnak, ezekre a kezdeti nehézségekre a leendő gazdinak is fel kell készülni.
Oltási programjuk folyamatban van, chipezve, parazitamentesítve vannak, az ivartalanítás után fogadhatók örökbe ( kb 2 hét múlva )
Jelenleg kinti kutyák, ami fenntartható megfelelő meleg kutyaházzal, és rendszeres foglalkozással, de kinti / benti, vagy lakásban tartás is kiválóan működhet.
Az örökbefogadó gazdik egy – egy hét ajándék panzióztatást kapnak ideiglenes befogadójuktól.
Érdeklődőitől egy pár soros bemutatkozó levelet kérünk a piliskutya@gmail.com címre.

 

 

 

 

  További képek

 

 

Hamarosan…

A Pilis-Budai Kutyamentők gondozásában élő gazdakereső kutyák.

Bemutatkozó levelet kérünk a piliskutya@gmail.com címre.