Netti

NETTI

Netti nevét először arról kapta, hogy úgy ropogtak a csontjai, ahogy az Abonett ropog. Csont és bőr volt, rettenetes állapotban találtuk  utolsó órás vemhesen télen. Gondozásunkba került, és összeszedése után pár órával megellett 8 gyönyörű kölyköt. 8 fekete gombóc. Ők már mind gazdánál vannak, ellenőrzött, jó helyeket, hogy velük ne ismétlődhessen meg az, ami anyjukkal történt.

Nettit megismerve rájöttünk, hogy neki nem is tudtunk volna találóbb nevet adni: Netti annyira kedves, barátságos! Most, hogy már kikerekedett, helyrebillent az emberekbe vetett hite nevet a világra! Szinte minden képen mosolyog! Még vár rá egy ivartalanítás, utána vihető el.

Netti 3 év körül, talán vizsla keverék, gyönyörű csokoládé színű szeretetbomba. Végtelenül intelligens, szófogadó, nyugodt. A cicákkal nincs túl jó viszonyban, inkább olyan családnak ajánlom az örökbefogadását, ahol nem tartanak macskát, más kutyákkal összeszoktatható. Rendkívül nyugodt, hálás kutya, első naptól kezdve hagyta, hogy pakolgassuk a kölykeit, békés, gyerekek és idősebb ember mellé is nyugodt szívvel merem ajánlani, nem ugrálós, nem szeleburdi már.

Keressük neki a végleges OTTHONT, ahol boldogságban élhet a következő években és ahol soha többé nem kell nélkülöznie többet. Ahol mindig van simogató kéz, odaadó szeretet.

Meghálálja.


 

Még temérdek képet tudnánk feltenni róla, de nézzék meg őket inkább itt:

További képek

Netti megtalálásakor:

Kapcsolat: 06703217675
E-mail: piliskutya@gmail.com