Kis Miska

Kis Miska


Kis-Miska Pilisvörösváron meglátogatható középkorú kanocska

KisMiska középkorú, középtermetű nyugodt társ, aki nem tolakodó, nem rámenős, de mindig ott van a gazdájának: a keze alá tolja a fejét, és képes órákat ülni az ember mellett, de a kertben is szépen elüldögél, (biztosan lakásban is szépen elüldögélne, szunyókálna), míg a gazdi intézi a dolgait a hétköznapokban. Pórázon jól sétál, bár hirtelen zajoktól megriadhat, ilyenkor megrántja a pórázát.
Miskát elütötte egy autó, így került a gondozásunkba, eredeti gazdija nem jelentkezett érte.

Miska összességében nagyon szeretetre méltó,bölcs kutya.
Hű társa lenne egy felelősségteljes gazdának, akinek nem a külső szépség az elsődleges.

Miska fekete, középkorú sőt korán őszülő típus, ő az, akire nehezen figyelnek fel az emberek. Ezért lett a neve: NemkisMiska… mármint nem lesz Kismiska örökbe adni… fekete, középkorú…
Érdemes Miska szemébe nézni, ott mutatkozik meg az ő értéke: a jó lelke, hű természete, és persze hányattatott múltját is kiolvashatod a mogyoróbarna szempárból.

Miskát olyan gazdának ajánljuk, aki kifejezetten nyugodt társat keres, akár idősebb ember mellé is jó szívvel ajánljuk őt!

Miskával csak egy gond van: nem kedveli a macskákat. De ez még változhat egy következetes, kitartó gazda mellett… 🙂

Miska ivartalanítva, oltva, parazitamentesítve, mikrochippel ellátva keresi gazdáját.
Miska a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyája, akit örökbefogadási szerződés aláírásával lehet befogadni egy kutyaöltőre!
Miska már nagyon várja, hogy eljöjjön érte az IgaziGazdi!

 

 

 

 

 További képek

{tab=Videó}

Érdeklődni lehet:  Miska az 5. kerületben, a Deák térnél lakik jelenleg, itt lehet őt megismerni, telefonszám: 06 30-3648-338