Mucika

MUCIKA

 

 

Muci középkorú, nyugodt, yorki-szálkásszőrű tacsi keverék kislány. Szobatiszta, a lakásban nem tesz kárt. Nem ugat. Tök aranyos, mert hümmög, mormicul, beszél! Tényleg dallamosan, csukott szájjal kommentál minden történést!
Rendkívül emberközpontú kutyus, igazi kis plüss mágnes, levakarhatatlan! Más kutyákkal, cicákkal jól kijön.
Mentett kutyus, akit kidobtak. Hólyagkővel azonnali műtéten esett át. A műtétből gyorsan felépült, és immár egészségesen, frissen kozmetikázva keres egy felelősségteljes gazdit, akinek minden vágya egy hűséges, folyamatosan emberközelséget kereső kiskutya. Naponta 2 Metazid tablettát szed (nincs más megkötés), évente hasi ultrahangos vizsgálat javasolt.
Autózni utál, sétálni szeret, szépen megy pórázon.
A kutya a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyája. Kutyáinkat oltási könyvvel, ivartalanítva, parazita mentesítve, korának megfelelő oltásokkal adjuk át a leendő gazdának.
Az örökbefogadás családlátogatás keretében zajlik ahol örökbefogadási szerződést írunk alá, ebben a 2 hét próbaidő mind a gazdi, mind a kutya érdekét szolgálja. Kutyáink nem menhelyen, hanem családi körülmények közt laknak ideiglenes befogadónál, jól ismerjük őket, kérdezzen bátran telefonon vagy emailben minket! Köszönjük! pilisbudaikutyasok(pont)hu

 

 További képek

 {tab=Videó}

A jelentkezők bemutatkozását várjuk a piliskutya@gmail.com címre vagy telefonon is érdeklődhetnek a 0630 24 37 637 -es telefonszámon
Mucikával a 2. kerületben Hidegkúton lehet megismerkedni!