Mex

MEX


Mex kb. 6 éves óriás schnauzer kan, aki oltva, chipezve, ivartalanítva keresi új otthonát. Mex utcáról lett befogva, ahol már jó ideje kóborolhatott. Valamikor sokat foglalkoztak vele, talán még kutyaiskolába is járt, mert a vezényszavakat nagyon ismeri. Kedves, barátságos kutya.
Elsősorban kertes házas gazdit keresünk neki, ahol kedvére jöhet-mehet, a gazdival is lehet és a házat is őrizheti. Egyedüli kutyának, vagy nem domináns kutya mellé ajánljuk. A macskákat nem szereti!!! Autóban szépen utazik, nincs vele gond.
Örökbefogadás szándék esetén először kérjük az örökbe fogadással kapcsolatos tudnivalókat honlapunkon elolvasni, és a gazdi-jelölteknek szóló kérdőívünket kitölteni!!!
http://schnauzermentes.hu/…/orokbe…/kerdoiv-gazdajelolteknek
Mint minden kutyánknál, Mexnek is a legideálisabb otthont szeretnénk megtalálni, így először a legjobbnak tűnő jelölttel vesszük fel a kapcsolatot. Mex jelenleg Pilisvörösváron van elhelyezve, itt lehet megismerkedni vele. Megfelelő gazdi-jelölt esetén is csak kizárólag személyes látogatás-ismerkedés után tudjuk örökbe adni!

További képek

 

SOS Schnauzer Fajtamentés gondozásában, www.schnauzermentes.hu