Meggie-Masni

MEGGI – MASNI

Masni egy fajtiszta rövid szőrű német juhász leányzó, akit valószínűleg szélnek eresztett tenyésztője, mert rabságában rágta a farkát, s így nem lehetett eladni. Egy intézmény a szomszéd községben befogadta, de csak láncra kötve tengődött ott kb. 5 hónapos kora óta. Négy hónapot töltött ott, mikor hazahoztam, a PBK segítségével ivartalaníttattuk, oltva, féregtelenítve, chipeztetve lett.
Masni nagyon élénk, mozgékony, figyelmes és okos kutya. Ideiglenes otthonában megtanult 3 kutyámmal barátként viselkedni, nem bántja a szabadon sétáló baromfiakat. 5 cicánkkal jól kijön. Naponta kétszer kell sétáltatnunk, mert élénkségét csak így tudjuk kordában tartani. Autóba boldogan beszáll.
Rendkívül eszes, minden eldobott botot hibátlanul visszahoz, lesi minden mozdulatunkat, megfelelési vágya óriási, hamar tanul. Éberen jelez, ugat minden elhaladót.  Semmi agresszivitást nem tapasztaltam nála. Nálunk bejöhetnek a lakásba a kutyák, ő megtanulta a kilincset lenyomni… Sokat kell vele foglalkozni, de hálás érte.  A farkát már nem rágja mióta 3 hete nálunk van, szépen nő a szőre.  Szóval Masni nem könnyű eset, de hatalmas élmény. Ilyen okos, élénk kutyánk még nem volt, csak kutyához értőnek ajánljuk.

További képek

 

Tel:  06 30 944 2919  vagy piliskutya@gmail.com