Mázli

MÁZLI


Sok befogadott állatunk van, cicák, kutyák, és egy róka is velünk él.
A macskákkal nem sikerült összeszoktatni, nem bántani akarja őket konkrétan, de kinn a kertben kergeti, elűzi őket, olyan szinten, hogy sajnos a cicuk nem tudnak már bejönni a lakásba. Inkább nem jönnek haza.

A 2 öreg goldenünket is folyamatosan terrorizálja, inkább játékból, de nyugtot nem hagy nekik. A kis havanese kutyánkat meg labdának nézi, nyugtot nem hagy neki sem.

A rókával úgy ahogy sikerült összebarátkoztatni, de azt is sokszor ugatja, még akkor is, ha benn alszik a helyén.
Sajnos én elég sokat dolgozom, és amire hazaérek a napi rosszaságait és a nevelését egyszerűen nem tudom már kontroll alatt tartani.

Sajnos a beilleszkedése nagyon nem megy, ezért kérném a segítségeteket, hogy találjunk neki egy olyan gazdit, ahol esetleg csak ő van, az összes figyelem és a szeretet az övé, mert sajnos nálunk ez megoszlik.
Energikus, játékos, nagyon kedves, és semmi agresszió nincs benne. Több figyelem, több nevelés kéne, amit erőnkön felül nem tudunk biztosítani számára. Ezt belátni nem egyszerű, de ez így sem nekünk, de a legrosszabb az, neki sem jó.

Ő egy ifjú kb 5 hónapos kan, chip és oltás rendben. Ivartalanítást február-márciusban beszéltük meg az állatorvossal, azon még nincs túl.

Közepes testű, és nagyon mozgékony, inkább kertes házba adnánk. Rengeteg energiával, és rengeteg szeretettel.

Előre is köszönöm a segítséget!

 

 

 

  További képek

 

 

Anita 06205008950