Málna

MÁLNA

 

 

2013 augusztusában bukkant fel az Ócsai Lakóparkban, nem tudjuk honnan jöhetett. Egy lakó kihívta rá a köztereseket, akik a gyepmesterrel együtt érkeztek és el akarták vinni Málnát. Sintértelepre, agyonzsúfolt menhelyre nem tudtam adni, végignézni, ahogy felteszi az autóra.

Átmenetileg befogadtam meglévő két kutyám mellé a lakótelepi lakásba. Aztán úgy tűnt, megoldódik Málna élete és otthonra talál az egyik Lakóparki lakónál. Sajnos azonban, a hölgy tegnap jelezte, hogy nem tudja tovább tartani Málnát, elsősorban anyagi okok miatt.

Most újra nálam lakik Málna, akit nagyon megszeretett a család (ő is minket), de a három kutyus egy kicsit sok, ezért keresek számára olyan gazdit, akinél Málna valódi Otthonra talál.

Az állatorvos 1-1.5 körül lőtte be a korát. Puli-pumi keverék lehet, szőre fekete, egészséges lány kutya.
Személyiségére nézve barátságos, nyílt, embereket és gyerekeket szereti, gyönyörű szemei telis-tele szeretettel.

Nagyon okos, kevés szóból ért. Keresi a társaságot, az egyedüllétet nem viseli jól. Szeret elkalandozni, de ha elegendő törődést, figyelmet kap, nem szökik. A darazsakat megkergeti, és most már a házba is be mer jönni. Kertet-mozgást szereti, játékos, házat ugatással őriz, de mindenkit beenged.

Macskával, kutyával, más állattal szemben nem agresszív, konfliktuskerülő, egy igazi kis pillangólelkű lény. Hozzám nagyon kötődik, és akárkihez én sem adom.
Aki úgy gondolja, hogy szerető és inger gazdag környezetet tud teremteni számára, kérem, jelentkezzen.

 

 

 

 További képek

 

Tigyi Balázs
E-mail: tigyi.balazs@maltai.hu
Tel: 30/245/1268