Maci

MACI

Maci kb 5 -6 éves, közepes termetű, kb 20 kilós kedves, jóindulatú kan kutya. Rossz körülményből, lánc végéről vettük gondozásba. Nagyon megérdemel már egy szeretőszívű, igazi végleges családot magának ez a kedves, csupaszív, tüneményes kutya!
Gyerekbarát, jelenlegi nevelő családjában is egy 6 éves kislány jó barátja. Más kutyákkal is jól kijön, nemtől és mérettől függetlenül. Gyerekek, másik kutyák mellé is jószívvel ajánljuk örökbefogadását, de egy idősebb embernek is nyugodt társa lenne.
Maci csendes kutya, keveset ugat, csak ha már nagyon esemény van, akkor. Házat sem igen őriz, ő inkább barátkozós típus. 🙂
Igen hevesen csóvál-riszál, örömtáncot jár, mikor ideiglenes befogadói hazaérnek, Maci számára az a nap fénypontja. Most próbálja bepótolni a hosszú láncon töltött évek kimaradt simogatásait.
Maci a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyája. Oltva, ivartalanítva, mikrochippel ellátva keres felelősségteljes gazdát. Macit örökbefogadási szerződés aláírásával lehet örökbefogadni.

 

 

 

{tab=Maci régi élete… }

  További képek

 

{tab=Videó}

 

 

Érdeklődőitől egy pár soros bemutatkozó levelet kérünk a piliskutya@gmail.com címre. Telefonszám: 06-30-944-2919