Lumi

LUMI

Pilis-Budai Kutyamentők Közhasznú Egyesülete fényképe.

 

Lumi kislány, nagyon aranyos, mindent megrágcsálós típus. Imád játszani, felfedezni. Nagyon szeret emberek mellett lenni. Kedves, cserébe sok kedvességet is kíván. Ölben kuporodva, simogatva a legjobb neki. Ha nem kedveznek neki, szomorúan elvonul és jól láthatóan búslakodik a sarokban.

A kiskutyák jelenleg Szomoron laknak ideiglenes befogadó családban, az orvosi költségekhez való hozzájárulással fogadhatók örökbe.

A kutyák a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyái. Oltva, ivartalanítva, mikrochippel ellátva keresnek gazdát. Az örökbefogadás családlátogatás keretében zajlik, tehát mi visszük ki a kiskutyát, megnézzük, hol lakik majd, jó-e a kerítés, stb. Örökbefogadási szerződés aláírásával lehet tőlünk örökbe fogadni, melyet megtalál a honlapunkon.

Örökbefogadás esetén az első időkre érdemes kivenni pár nap szabadnapot, hogy beszokjon a kiskutya, illetve számítani kell rá, hogy ahogy nő, rongálni fog, nem lesz még szobatiszta, ezért érdemes munkaidőben a szobákból kizárni, illetve rágható fontos dolgokat elpakolni, kutyáknak való rágcsákat, játékokat adni neki, hogy azokkal szórakoztassa magát, amíg a gazdi távol van.

További beszámolókat olvashattok róluk a facebookon… 

A kiskutyák a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyái. Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében lehet őket befogadni.

 
 Pilis-Budai Kutyamentők Közhasznú Egyesülete fényképe.
Pilis-Budai Kutyamentők Közhasznú Egyesülete fényképe.
Pilis-Budai Kutyamentők Közhasznú Egyesülete fényképe.

 

Hamrosan…

Bemutatkozó levelüket várjuk a piliskutya@gmail.com címre. Érdeklődni Lassányi Zsófinál, a kiskutyák felelősénél lehet: 0630 364 8338
A kölykök a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyái. Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében örökbefogadható.