Kócos

KÓCOS

 

 

Kócos egyáltalán nem kócos, hanem egy nagyonis jólfésült, tömött bundájú, fél év körüli mudi keverék kanocska. Barátságos, kedves, bújós, ragaszkodó. Kóci szeret az ember közelében lenni, ezért mindenképpen olyan kertes házas gazdát keres, ahol a gazdival együtt a házban élhet. Nagyon szeretne egy aktív kutya társa lenni, minden kutyával kijön, legyen az szuka vagy kan, kicsi vagy nagy, egy a lényeg, szeressen futkározni és játszani. Cicákkal összeszoktatható. A szobában jól viselkedik, a kanapét rendeltetésszerűen használja.Valószínűsíthető rossz tapasztalata miatt hangos szótól, hirtelen mozdulattól hajlamos megijedni, így egész kicsi gyerek mellé nem ajánljuk, de a kutya „magánéletét” tiszteletbe tartani tudó mellé már igen. Idegenekkel elsőre visszahúzódó, házőrzésre nem alkalmas.
A kutya a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyája. Kutyáinkat oltási könyvvel, ivartalanítva, parazita mentesítve, korának megfelelő oltásokkal adjuk át a leendő gazdának.

 

Méret-arány

 További képek

 

A jelentkezők bemutatkozását várjuk a piliskutya@gmail.com címre vagy telefonon is érdeklődhetnek a  0620 98 66 116-as telefonszámon.