Hurka Gyurka

HURKA GYURKA

 

Gyurka 2017.09.17-én született terrier-tacskó jellegű keverék kan. Csobánkán lakik ideiglenes befogadónknál. Korának megfelelő számú oltással, chipezve, ivartalanítva fog költözni örökbe fogadó családjába.

Egy baleset következtében csak az egyik szemére lát, de ez semmiben nem akadályozza, számára abszolút elfogadható, nem is emlékszik, hogy valaha máshogy volt – ezért őt nem sajnálni kell, hanem ezzel a külsővel elfogadni a teljes életet élő életvidám kis fickót!
Nagyszerűen boldoguló, vidám kiskutya. Igazi terrier természet, kiáll magáért ha sérelem éri, de nagyon jó, játékos társkutya a most mellette élő hasonló korú szuka mellett. Együtt lakik cicákkal is, elfogadja őket, nem veszélyes rájuk, szereti megfigyelni őket és néha bekapcsolódik a játékukba is.

Most kertes házban lakik, szeret a kertben is serte-pertélni, de nagyon rendes a lakásban, nem rongál és abszolút szobatiszta már fiatal kora ellenére.
Most 4,7 kg-os, várhatóan 10 kg alatti súlyra nő meg és kis termetű – földszintes alkatú – marad.

Nagyon kedves, vidám társkutya, kis bohócos mozgású, virgonc jószág.

 

 

Várjuk bemutatkozó levelüket a piliskutya@gmail.com címre
Érdeklődni iránta a 06 30 814 4373 számon lehet.
A kölykök a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyái. Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében örökbefogadható.