Hóka-Móka Szotyi

HÓKA-MÓKA SZOTYI


Hóka-Móka Szotyi gazdit keres!
Szotyi  – bár sem kinézetén, sem mozgásán nem látszik már 8 éves. Élete nagy részét láncon töltötte. Most, 8 éves korára kapta meg ismét az élettől a lehetőséget, hogy “dudaollú labladolhoz” méltó életet élhessen egy új, türelmes gazda mellett. Hogy ki ez a gazda? Még nem tudjuk. Keressük. Szotyi addig is türelmesen vár.

Szotyi emberekkel, gyerekekkel, szuka kutyákkal végtelenül barátságos, már lehiggadt, nem rohangál össze-vissza, nem pörög és még mindig szívesen tanul. Emberre figyel, szeretne megfelelni. Bújik a szerető kéz felé.
Jó házőrző, szeret sétálni, viszont új ingerekhez, autózáshoz még szoktatni kell. Pórázon szépen közlekedik, bár kicsit húz, de erről kis következetességgel és mozgatással hamar le lehet szoktatni. Régóta láncon él, ezért most olyan családot keresünk számára, ahol szabadon élhet , szeretik, foglalkoznak vele sokat.

Szotyi oltott, ivartalanított, chipezett. Örökbefogadási szerződés keretében fogadható örökbe.

 

Innen jött:

További képek

 

 

Ha szeretnél megismerkedni Murcival, várjuk pár mondatos bemutatkozó email-ed a piliskutya@gmail.com címre, vagy hívd a 06-30-944-2919-es telefonszámot!