Hidegkúti Hooligánok

HIDEGKÚTI HOOLIGÁNOK 🙂

 

 

Gazdát keres 5 db kiskutya! Mentett kicsik, egy kocsiból dobták ki őket 3 hetesen. Elvihetők: december elején, azaz 3-4 hét múlva. Addig „lefoglalhatók”, minden hétvégén látogathatóak a 2. kerületben! Többszörösen oltva (teljes kiskutya oltási program), parazita mentesítve, mikrochipezve, ivartalanítva keresnek felelősségteljes gazdát egészé életükre! A kiskutyák várhatóan közepesen nagytestűek (20-30 kg) lesznek. 4 kislány (Hetti, Heni, Husi és Helén) és 1 kisfiú (Huba) keres gazdát! Családi körülmények között nevelkednek, szocializálódnak, jó minőségű kölyöktápon nőnek nagyra!
A kiskutyák a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kiskutyái. Örökbefogadási szerződés aláírásával fogadhatók örökbe, melyben a gazdi aláríja, h a kutyáját el nem hagyja, vigyáz rá, felelős gazdája lesz. A szerződés teljes egészében honlapunkon olvasható.
A picik meglátogathatók Hidegkúton (2. kerület)! Bővebb információ és látogatási időpont egyeztetés: 0630 243 76 37
Tárgyi adományokat is köszönettel várunk számukra: kölyöktáp, játékok, leteríthető kutyapelenka, valamint anyagi hozzájárulás az oltásokhoz, orvosi költségekhez. Az adományokat Hidegkútra várjuk, ahol meg is látogathatod a kiskutyákat! Hívd a megadott számot!
Ha segíteni szeretnél,
Köszönettel várjuk adományaid:
Pilis-Budai Kutyamentők
Közhasznú Egyesülete
CIB Bank:
10701427- 49914203-51100005
A megjegyzés rovatba írd: “Hidegkúti huligán csapat részére”
Köszönjük!

 

 További képek

 

telefon: 06 30 24 37 637

e-mail: piliskutya@gmail.com