Fontos közlemény! – GDPR – Hozzájárulás kérése

Kedves Barátaink, Segítőnk, Támogatóink! 

 

Az elmúlt években kapcsolatba kerültünk Veled valamilyen állatmentéses dolog kapcsán: elvesztetted kutyádat, találtál egy kutyát, vagy örökbefogadtál tőlünk.

Sokat segítettetek nekünk abban, hogy Egyesületünk működő képes maradjon. Ehhez elengedhetetlen a folyamatos információáramlás.

Ti továbbra is megkereshettek minket e-mailen, mi viszont a májusban életbe lépő új adatvédelmi szabályozás szerint ezt csak akkor tudjuk megtenni, ha erre engedélyt kapunk.

(Amennyiben nem szeretnél hozzájárulni az adatkezeléshez nincs további teendőd, minden eddigi e-mail címet levettünk a listáról, így nem fogsz hírlevelet kapni tőlünk a jövőben.)

A 2018. május 25.-én életbe lépő adatvédelmi rendelet értelmében mi csak olyan partnereknek küldhetünk értesítést rendezvényeinkről, állatvédelmi híreinkről, új gazdikereső kutyáinkról, akik ehhez előzetesen hozzájárulásukat adták.

A törvény pontos betartása végett ezúton szeretnénk kérni Téged, hogy amennyiben továbbra is szeretnél hírlevelet kapni Egyesületünktől, szeretnél értesülni a legfontosabb rendezvényeinkről (örökbefogadó napok, séták, karácsonyi programok, stb.), úgy legyél kedves a neved, és személyes email címed megadásával, valamint a hozzájárulás szövegdoboz kipipálásával jóváhagyásodat adni.
Szeretnénk, ha engedélyeznéd, hogy a jövőben is megkereshessük, amennyiben olyan információt szeretnénk megosztani, mely érdekes lehet Neked.

Köszönjük, hogy segíted munkánkat és ezzel a hazai állatvédelmet. Ígérjük, hogy ezentúl sem fogunk heti egynél több hírlevelet küldeni!

Kattints ide a nyilatkozat elküldéséhez

 

Üdvözlettel,

Pilis-Budai Kutyamentők Közhasznú Egyesülete

  1. május 22.

Kérjük, segítsd munkánkat adód 1%-ával is, adószámunk: 18001044-1-13

+36 30 944 2919 | piliskutya@gmail.com www.pilisbudaikutyasok.hu
Levelezési cím: 2083. Solymár, PF.: 29.