Fincsi

FINCSI


SZERETED A KIHÍVÁSOKAT?

vagy

vagy

vagy

LAPÁTFÜL FINCI

Örökbeadhatatlan kutya keresi gazdáját!!!

Bár Finci bandázik

emberezik

kanapézik

kicsinyeskedik

feleskedik

felülkerekedik

füleskedik

de többnyire

parázik.

Figyelj, enni fog, inni fog, nyilván kakilni is  😎 ott él majd veled, a maga módján imádni fog. Ellomol a kertedben, lakásodban, kanapédon, néha foglalkozik veled, de többnyire nem.
Viszont lesz egy megismételhetetlen vitorlafülű kutyád, aki hidd el, mindenkinek tetszeni fog – bárhová vittük, hatalmas sikert aratott.

Akinek nincs más esélye. Ha van másik kutyád mégjobb!
Vagy csoda történik, vagy nem.
Ha nem: elszöszög az életedben boldogan élete végéig.

Messzire jutott, de hol megtorpan, hol visszalép. Tudjuk, hogy van valaki, aki tovább akar lépkedni vele! Békés, tüneményes, ártalmatlan.

Jó jelzőkutya, de vérmes házőrző sosem lesz belőle.

Ivartalanított, chipes, oltott.

Elkötelezett gazdát keres!

 


Azok a lózaszín tappancsok...
bátor kisegér Fincike
További képek

{tab=Fincsi blogja}

2010-12-23 18:40:05

FINCI KARÁCSONYA

1. rész

Képzeljétek, ez a banyus olyan lusta lett, hogy képes volt felhozni egy fát a lakásba csak azért, hogy ne kelljen levinni minket sétálni. Azt mondja jön a karácsony. Nekem még nem volt olyanom, remélem nem fáj vagy viszket. Azt is mondja jön a Jézuska. Remélem nem egy újabb kutyus, mert már így is sorba kell állnunk a simiért. (banyus gyártási hibás: csak 2 keze van, de 3 kutyája) Valami furcsa vibrálás is van a levegőben. Nagyon izgulok…

2010-10-30 18:40:05

Szia Anya!
Remélem jól vagy! Én kitűnően érzem magam!
Emlékszel milyen voltam, amikor idehoztál?

Tudod milyen vagyok most?

Elkezdtem őrizni a házat. Vandus már nemigen hall, bár ha kiszúrja, hogy idegen van a házban akkor azért ott van a toppon. Szőrmók ugatása meg jobban hasonlít egy meglett férfi..hmmmm…nehogy kisípoljanak …büfizéséhez, mint ugatáshoz. Így úgy döntöttem mancsomba veszem az irányítást. Amikor banyus jött haza, azt hitte, hogy rossz lakásba próbál bejutni. Elengedtem két „ Állj, igazolja magát!” ugatást, de mivel tovább matatott a zárban, olyan morgást rendeztem, hogy még én is megijedtem. Bízott benne, hogy nem torokra támadok, így bemerészkedett és halálra dicsért: hűűűűűűűűűűűűűdeokoskutyaafinciiiiiiiii, viszont ahogy lehajolt kiesett az apró a zsebéből, így eliszkoltam és a további intézkedést a többiekre bíztam.
Vandával már úgy vagyunk, mint a borsó meg a héja:

Én is aludtam ám már, csak ez a banya folyton villogtatja azt az izét, amitől mindig kétszínű a szemem.
Jajjjj!!! Növesztett egy harmadik kezet és levidizte a reggeli Ricsi keltést. És miután kész lett, észrevette, hogy a zoknija likas és belelóg a képbe, így likvidálta a felvételt ( a zoknit is, de már későn) Én ugyan vakogtam, hogy rám kivi mindenki, nem az ő büdi nagylábujjára, de hiába. Hogy érezze a törődést, cserébe megint hemperegtem egy nagyot séta közben, így ismét meghitt perceket töltöttünk kettesben a fürdőben.
Van még egy jó hírem! Rózsisodom ám!!!! Szal az úgy volt, hogy banyek lesi a takaróm, mijaz a sok pici kék rajta, dejaztán sietett, így nem ját a végére. Este elmélázva állt a konyhában, amikor feltűnt neki, hogy a csipesz már megint nincs a helyén. Megleste az ajtó mögött, de mintha a föld nyelte volna el. És akkor fény gyúlt…nem a föld nyelte, hanem Finci rágta sok kis apró darabra. Úgyhogy beszélt a fejemmel: Finciiiiiiiii!!!! Hakiszededacsipsztbecsukódikazajtóésnemtudtokkimenniinni!
Taktikát váltottam:

Hahh, na ezt sem a legyek hordták ide!
Hát ezek vannak mifelénk. Sok puszát küldök:
Finci

2010-10-25 21:34:23

Kukucs! Jah, esett az eső, ezek meg itten törölgetnek

de mingyá előbújok és mesélek

Na hát szóval, a hétvégén itthon hagytak Ez már magában is szőrborzoló, de ráadásul kihagytam az össznépi repcsis sétát amíg ők szórakoztak. Nagy dühömben átformáztam a plüssmacim, mire az meg aszonta: a pofám leszakad:

Szőrmegombóc meg az én lábam rágcsálta bánatában

Deajzé csipázzuk ám egymást

Anyaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! Itt folyton viccelődnek velem, vagy rajtam? Ricsi szerint bennem az a jó, hogy a farkincámat nem lehet odacsukni. Csusz pedig egyik nap figyelmeztetett, hogy óvatosan menjek sétálni, mert nagy a szél, és még a végén belekap a vitorla füleimbe…
Ha látnád ilyenkor banyust!!! Úgy véd, mint egy banyustigris!!!
Ma egyébként ismét vicces kedvemben voltam. Küldhetnétek már valakit, aki cammoz, mert megérné. A reggeli Ricsikeltésnél már látszott, hogy készülök valamire. Naon idétlen voltam, de sajna a banyus nem egy shiva istennő, így lehet, hogy ez sosem lesz megörökítve. Aztán az esti sétánál jött a kandi kamera. Szóval az úgy volt, hogy mutattam banyusnak a reggeli idétlenség még mindig ott tombol bennem, és hívtam egy kis futkorászásra. Rögtön felcsillant a szeme, vevő minden hülyeségre, amit kitalálok. Szal futottunk, aztán hirtelen eléugrottam, ABS bekapcsolt…sajna elfelejtettem, hogy banyus régebbi modell és még nincs nála az extra beszerelve, így megpördült és kiterült. Huhhhhhh, fáj az oldalam a röhögéstől. Azért jó kutya voltam, miután kiröhögtem magam, felsegítettem. Hát mára ennyi.
Jóccak mindenkinek!!!!
Finci

2010-10-22 23:14:18

Sziasztok!
Bocsánat, hogy ilyen rég írtam, de annnnyi annnnyi sok dolgom volt… Lássuk csak:
Ez a Ricsikeltési hadművelet nagyon bejön. Minden reggel ott toporgok, vigyori fejjel, jár az egész hátsóm a nagy örömködésben. Mondjuk egyik reggel csaltak, mert Ricsi hamarabb felébredt és kijött, de amikor banyus mondta , hogy: nadeííííííígymileszfincivel????? gyorsan visszafeküdt. Én meg gondoltam ne csináljanak nagyobb hülyét magukból, hát belementem a játékba és sovány malac vágtában mentem kelteni amikor szóltak.
Aztán meg még megtanultam kanállal enni:

De a legnagyobb alakításom az volt, amikor leteszteltem banyus idegrendszerét. Hűűűűűűű…láttatok már kétlábút kergebirka módjára egy kocsi körül futkározni, miközben magán kívül Fincizik??? Ennél már csak az volt jobb, amikor hulla sápadtan rájött, hogy egy pórázhoz beszél. Viszont stopperoltam, rekordidő alatt gyűjti össze a kószáló kutyákat.
Nah, elmesélem:
Kellemes, nyugodt reggelre ébredtünk. Banyus kávézott, ilyenkor ha a fejemre néz és meglátja a buksimon a foltot mindig megállapítja, hogy pont olyan színű, mint az ő kávéja. Mondjuk kicsit uncsi már, de nem merem magára hagyni minta nélkül, még a végén erősebbre sikeredik a lötyi, aztán gutaütést kap. Aztán elhangzott a várva várt mondat: ki jön Ricsit kelteni? Nyargaltam ezerrel, kecskebakugrásokkal, mert azt itt naon bírják. Zsömi a takarónhézagkereső, mivel ő a legkisebb, én meg vártam, mikor tűnik fel egy Fincipuszira váró testrész. Annyira belejöttem, hogy azon kaptam magam plüsstépőset játszom banyussal.
Aztán indultunk sétálni. Sehol másik kutya, se ember, se zaj. Gondoltam itt a nagy lehetőség, mindenki gyanútlan. Ezerrel kilőttem és megkerültem egy parkoló autót. A póráz kissé felakadt, banyus számolt magában, mennyi is egy visszapislantó tükör, de kibogozta, és elindult a póráz mentén engem keresni. A nyomok az autó alá vezettek. Nekiállt magyarázni: Fincimiabaj???,,Gyereideeeeee… Én meg sem moccantam. Átment a túloldalra, ott is próbálkozott, de hajthatatlan voltam. Vissza a másik végre, gügyögés, aztán…gondolt egy merészet és benézett az autó alá. Na ez az a rész, ahonnan vidire kellett volna venni az eseményeket. Ugyanis én ott sem voltam, csak a kerék alá szorult pórázom, ami elszakadt.

Banyus fehérebb lett, mint én, 3.2 mp alatt összegyűjtötte a többieket és elkezdett futni hazafelé. El is jutott három lépésig, amikor beért az egyenesbe. Ki nem találnátok ott mit talált.: engem, ahogy nyugodtan ácsingóztam (magamban persze igen jókat vihogtam). Odamenni nem tudtam, mert rajtam is lógott némi pórázmaradék és ez zavart, hát nekiállt trillázni: Fincifincifinciiiiii!!!!! Okosjóóókutyaaaaaaaaa!!!! Gyereidemaradjottnagyonokoooooos!!!! Mondjuk már a röhögéstől sem tudtam egy lépést sem tenni. Amikor hazaértük megkaptam a létező összes felvágottat, mert: Finciokoskutyanemmentelnagyonokosbizoooooony!!! Azért megnyugtatnék mindenkit, banyus túlélte, csak kicsit öregebb lett. Jajjj, bocsi mennem kell, hogy kinyihogjam magam, még mindig jókedvre derít, ahogy magam előtt látom.
Jóéjt pacsi mindenkinek:


2010.10.17. 13:03:23
Azért az elején szegény Finci nagyon megrettent, ahogy beözönlöttünk a lakásba Kellett neki egy kis idő, mire felfogta, hogy kik látogatták meg.
De Ficere szagú…. vagy mégse? …. azért kicsit igen….. de az lehetetlen, jajj….. vagy lehet?….. de hisz ez a Ficere!! Meg a gonosz Jenny néni (aki most egyáltalán nem volt gonosz Fincivel) meg a régi Anyaaa!!!
És innentől vidám lett, kisimult, még játszani is hajlandó volt.
Jót tesz neki a banyus család


2010.10.17. 11:22:59


Sziasztok!
Tegnap nagyon jó napom volt!
Délelőtt Zsömivel játszottunk csikizőset:Utána banyussal divatbemutatósat:

És este látogatóim voltak!!!! ANYAAA!
Úgy megörültem, hogy elfelejtettem azt a zsömleszőrős dolgot, és képennyalintottam szőrmókot:
Hatalmasat játszottam Ficerével:meg persze Anyával.Ki is nyúltam a végére.Mindeközben Jenny néni morcos fejjel felügyelte az eseményeket:Próbált nagyon komoly lenni, de mi halálba röhögtük magunkat rajta:Némi unszolásra összekaptuk magunkat és csoportképet álltunk, ültünk, feküdtünk:Frigyes még pont odafért volna, csak Anya sajna nem hozta
Hát szóval tegnap ilyen boldogságos napom voltNagy pusza mindenkinek!

2010.10.11. 13:25:29


Szia Anya!
A hétvégém nem volt túl izgis, pedig azt mondták, hogy elvisznek minket szigetezni, de végül sajna kimaradt. Így minden úgy zajlott, ahogy szokott. Felkeltem, frászt kaptam, sétáltam…
Illetve mégsem minden úgy. Nagy lépést tettem előre. Pontosabban felfelé… az ágyraLehet, hogy mire hazamegyek az egyik lában rövidebb lesz, mert a szőrmebundás folyton elkapja és csócsálja. Az esti vacsinál már nagyon cseles vagyok. Kint megvárom ki mit hagy, aztán sunyi pillantás az előszobába, sunyi pillantás a tálra, biztató szó banyustól, és felfalom a maradékot.
Voltunk megint Mima&Pipáéknál, mivel sült hekk volt ott a menű, amitől banyusnak keresztbe állnak a szemei, így átosontunk. Mivel még mindig nem adták fel, hogy szárazzal kínálgassanak, így megint egy újabb zacsi várt. Lazacos volt, faltam ezerrel. Ricsi és banyus valami oknál fogva, hála a kutyaistennek az ágyon ülve ettek. Tálca, halacska, sültkrumpli, tálkában tartár. Aztán nem tudom mi történt, de egyszer csak kinyúlt egy kutyanyak, aztán egy kutyanyelv és egy pillantásnyi idő alatt eltünt a tartár. Hogy el ne rontsam a pocakomat, kaptam sült hekket. Jut is eszembe, nem ártana, ha a banyát valaki feljelentené az állatvédőknél. Olyan lassan nézte át a halat, bizti ne legyen benne szálka, hogy 3x is éhenhaltam. Ígérem próbálok egyre rosszcsontabb lenni, hogy büszke lehess rám
Sok puszát küld a te sárga-zöld szemű Fincid2010.10.11 09:39:29


by Anya: 
Jó tanács Fincinek: Hát ha Rózsihiányuk van, rágj szét pár cipőt és műanyag tányért, ugrálj az asztalon, ezzel némileg enyhítheted a Rózsihiányt
Ricsit nyald képen helyettem, amiért próbál belőled ágykutyát csinálni és a múltkor még a ketrecedet is kipróbálta.
Hétvégén meglátogattalak volna, de közbejött némi fogfájás és egyéb mulatságok, ezért ez halasztódik, ha nem bánod.
Addig is írj sokszor magadról és bátorodj
2010-10-09 08:28:26


Jó reggelt Anya!
Mivel itt, ahol most lakom nagyon nagyon sok a kutyus, akiket lent sétáltatnak, én meg ugyi kissé ijedős vagyok, oltári dolog jutott az eszembe!!! Álcázom magam, mint a kommandósok!!!Gondolom a sztori végét sejted:
banyus-közért-könnymentes sampon:
 
2010-10-08 20:52:03


Szia Anya!
Rájöttem valamire!!! Amikor idekerültem le akartam rágni banyus körmét. Gondoltam nem
telik neki manikűrösre, hát segítek. Kicsit furin nézett Rám, aztán mutatott valamit…végigvakarászott a fülem hegyétől a nemlétező farkincám végéig…hát az valami isteni. Egyébként sokkal bátrabb vagyok olyan napokon, amikor kint lehetek egész nap. Tegnap akkor sem féltem, amikor elővették azt a zörgő izét, ami a kutyaszőrt összeszedi és olyan az eleje, mint az elefánt ormánya. Ma itt volt Mima&Pipa. Hoztak nasit, de nem ettem. Erre elővettek egy másikat, aztán egy harmadikat, de hiába, hajthatatlan voltam.Már annyira de annyira bátor vagyok vacsinál, hogy ha így folytatom akkor lassan a konyhaszekrénybe kell majd tálalni, mivel egyre beljebb merészkedem. Sőőőőőt!!!! A sejhajomat simán odadugtam Vandus orra elé.Vele egyébként kölcsönösen udvariaskodunk egymással. Ha az egyikünk menne valamerre, de a másikunk ott áll, akkor totyorgunk egy helyben, mint az a bizonyos galamb, aztán az egy helyben álló fél kapcsol és kissé arrébb húzódik. A szőrmebundással is kezdek megbarátkozni, már összedugjuk az orrunkat. Ma este a sétánál viszont szörnyű dolog történt. Cappogtunk hazafelé és belebotlottunk két kutyába. Az egyik egy skót juhász volt, kedves, nyugodt, na de a másik!!! Nagyjából kétszer olyan magas volt, mint Frici, és vagy háromszor olyan széles. Rámrontott tátott szájjal…csoda, hogy még élek.
Banyus itt lesi mit írok, löki a dumát, hogy nadefinciiiiiii, az is egy skót juhász volt és nem is rád rontott csak hozzád futott és nem is tátott szájjal csak vigyorogva, de én láttam, amit láttam. Mivel a család még némileg Rózsihiányban szenved, így tegnap este erőszakkal felkényszerítettek az pihe puha ágyba, pisztolyt tartottak a bucimhoz, hogy le ne merjek menni. Úgy megijedtem, hogy a reggeli sétáig le sem másztam. Innen kívánok Neked is nyugodalmas jó éjszakát!


Finci2010-10-07 10:08:06


MamiMamiMami!!!!!!


Képzeld!!!! Este átkísértem Ricsit Mima és Pipa nevű illetékesekhez. Átmentünk a nagy forgalmason meg a nagy füvesen ahol volt sok kutya és én nem féltem tőlük és még tetszettem is nekik. Aztán még egy nagy forgalmason. És mire kihevertem egy csendes szakaszon a dolgokat, egy nagy zöld ajtó mögül előbukkant egy szörny. Nagy volt és piros és kék lámpa villogott rajta, és nagyon dübörgött meg visított meg dudált. Hát hűűűűű…..még jó , hogy előtte már pisiltem. Aztán felmentünk egy idegen lakásba, óvatosan körbelestem. Mikor már indultunk volna az ajtóban megjelent a Mima és a Pipa, így kicsit visszamentünk. Ebben a lakásban mindig van valami kutyanasi, mert Banyus ha átmegy valamiért, tuti , hogy nem üres kézzel. Máhogy ez aztatat jelenti, hogy kutyástól, 1-3-ig terjedő létszámban. Megtudtam, hogy Banyus anno hangyákkal kezdte, aztán áttért a kóbor ebek etetésére, miközben sajátért nyifogott Sokáig nagy volt az ellenállás, de végül győzött. Kapott sajátot, de ez cseppet sem korlátozta abban, hogy időről időre ne jelenjen meg egy plusz négylábúval. Mima&Pipa illetékesek igazából sosem lehettek biztosak benne, h mire mennek haza, aztán néha ők is csatlakoztak a dologhoz. Hazafelé mégis kipróbáltuk az aluljárót, nem is annyira félelmetes. Egyszóval nagyon ügyes voltam. Jah, banyus kérdezteti, hogy milyen szárazat szeretek, mert itt nem eszem se a chappit se a nemtommit, se a pedigree jutifalit. Hohóóóóóó, megjött a vacsiiiiiiiiiiiiiiiiii. Asszem bezabálok és eldőlök, mint egy kutyatápos zsák.
Jó éjt pusza:
Finci


2010-10-05 21:02:40
Szia Anya!
A tegnapi fürdéstől nem lett semmi bajom. A hajszárítót nem viseltem túl jól, így csak félig szárítgattak meg. Bemenekültem a ketrecbe, banyus bebugyolált, így nem fáztam, viszont nem száradtam meg estére. Én próbáltam lemenni sétálni, de ez a banya nem engedett, félt, h megfázom, azt mondta inkább felmossa a balesetet. Ma nem voltam túl jó passzban. Banyus reggel esernyővel jött, amitől tök para voltam, és ráadásul így nem volt szabad keze, h engem simizzen. Fel is tekertem magam egy oszlopra, de elértem amit akartam!! Délután és este már nem hozta az esernyőt, inkább engem simizgetett séta közben. (mondjuk nem értem, esik pár csepp eső és az emberek máris esernyőt ragadnak, közben meg elvárják, h mi nyugisan álljunk a zuhany alatt) Ma nem jöttem ki a helyemről, így kaptam egy szobatársat:Esti sétánál jött szembe két kutya. Egy nagy fekete melák meg egy kis fekete olyan nyomott képű amilyen itt is van. Iparkodtam más irányba ellavírozni, de banyus nem engedte. Aztán meg úgy összehaverkodtam velük, hogy amikor indultak menni akartam velük. Este cselesen beljebb tette a tányéromat a konyhában, mint eddig. A kaja nagyon fini volt, hát végül kimentem érte. Na nem úgy, mint eddig, hogy fele Finci az előszobában fele Finci a konyhában, hanem egész Finci a konyhában. Büszke vagy rám? Azt mondják ma este kicsuknak a ketrecből, viszont becsukják a szobaajtót, hogy azért ne legyen nagy a para. Ricsi is ott lesz velem, az ágya mellé ágyaztak meg , simizni fog meg minden. És megkapom a plüssömet is, hogy hozzábújhassak. És talán már holnap megyek túlélőtúrára sok sok jutifalival, bár ez időjárásfüggő. Egyébként napközben, ha nincsenek itthon becsuknak a kertecbe bizti ami bizti (ahogy javasoltad) de a szobaajtót nyitva hagyják, hogy a haverok bejöhessenek. Már 2x hagytam, hogy a nyomottképű rámugráljon, és nem is kaptam frászt. Viszont 2 napja nem adok puszit banyusnak, nagyon elbízta magát. Jah, a szomszéd aszonta, hogy hűűűűdenagyfülemvan. Ő legalább észrevette, hogy én egy másik kutyus vagyok, mert általában ezt hallom: már megint itt van a kutyus? Banyus meg mondja, h én nem a Rózsi vagyok. Egyszerűen nem értem az embereket. Már a szagom is más, hát nem érzik??? És nagyobb is vagyok. ÉS meg még sokkal nyugisabb is. És oldalról sakál pofim van, hátulról meg olyan vagyok, mint egy őzike. Ricsi szerint meg krémtúró színem van.
Nah, aszongyák, kutyáknak fellőtték a pizsit, uh mennem kell.
Sok pusza:
Finci
2010-10-05 10:25:52


Rettegett ma reggel éppen eleget, mert ugyi eső lévén esernyő volt nálam. Szegény nem találta túl bizalomgerjesztőnek. Viszont, ha indulunk sétálni, akkor már a többiekkel együtt nyüzsög az előszobában és nem igazán érdekli, h esetleg valamelyik eb a tumultusban meglöki vagy a fülébe bömböl


2010-10-04 16:51:54
2010-10-04 15:57:03

Mami!!!!!
képzeld, fejlődünk! A délutáni sétánál Banyus jobban félt, mint én. Nevezetesen attól, hogy hozzádörgölőzöm, ugyanis belefetrengtem egy nagy adag….hát tudod. Kérdezteti, hogy allergiás vagyok-e valamilyen samponra???? S.O.S. jeligére várjuk a választ!

2010-10-04 10:28:38

Finci levele:
Szia Anya!
Jól vagyok, ne izgulj értem!
Képzeld, tegnap este olyan bátor lettem, hogy amikor a kétlábúak honfoglalóztak, akkor átmentem hozzájuk és odafeküdtem. Ezen felbuzdulva odaágyaztak nekem az ágyuk mellé, de én inkább a ketrecemet választottam. Nem csukták rám, mert a kisember nem volt otthon és akkor egedül kellett volna lennem, így meg kimehettem, ha akartam. Vacsinál összeszedtem az összes bátorságom, mert a többiekkel együtt a konyhában tálaltak, éhen halni meg nem akartam, így kimerészkedtem. Aztán meg már olyan bátor lettem, hogy a nagykutya kajájába is beleettem. Egyszer ugyan megjelent a hátam mögött és csúfosan rám mosolygott, de észre sem vettem, uh banyus gyorsan megfogta, engem meg átterelt a szőrcsomó táljához. Reggel viszont nem voltam elég éhes ahhoz, hogy kint egyek, így megkaptam a tányérom a ketrecembe. Egyébként kijönnék én többször is, de ez a szőrcsomó folyton ott fekszik az ajtóm előtt. Ha meg mégis elvonszolja onnan a senekét és előjövök, ahogy meglát odarohan hozzám. Láttad azt a rusnya nyomott képét???? Hát csoda ha bepánikolok és visszarohanok a ketrecbe??? Itt is van reggeli meg vacsi is, de van még napi 5x jutifali mindenkinek, mert a szőrcsomó szemcseppeket kap, ami után jár a nasi. Nem tudom mire ez a felhatás, mert tuti nem fáj neki, de hát ha ez fini dolgokkal jár, akkor tőlem 10x is csöpizhetnek. Most mennem kell, valami készül….aham, reggeli a kétlábúaknak. Bár mi már séta után megkaptuk a miénket, dejazé majd megyek kunyizni hátha leesik valami.
Sok puszát küldök:
Finci

2010-10-02 19:16:13

Mivel ma délután nagy volt a jövés-menés és féltem, h Finci esetleg lekoccol, őrt állítottam hozzá. be sem kell csukni a ketrecajtót, nem jön ki. Zsömi odafeküdt, szegény Finci nem jött ki. Zsömi nem ért semmit, Pohárfejhez szokott, azt hitte az új kutyussal is lehet majd nagyokat bunyózni.

2010-10-02 15:57:31

Inci Finci megérkezett. És úgy megdöbbent attól, hogy itt maradt, hogy ilyen fejet (pontosabban szemet) vágott:


Kapcsolat: 06-20-988-5757   vagy 30-944 29 19

E-mail: piliskutya@gmail.com