Fasírt

FASÍRT

Fasírt 4 hónap körüli terrier keverék kan. Közepes méretű lesz.  Nagyon élénk kutya, de jó fej, okos. Már szobatiszta, ki-be mászkál a kutyaajtón.

Terrier jelleme van, így határozott gazdát igényel.

Kiválóan alkalmas olyan gazda mellé, aki sokat foglalkozna vele, sportolna, mert nagyon jó agya van (használja is :), gyorsan tanul és aktív.

Oltva, chipezve, ivartalanítva várja jelentkezői érdeklődését Tinnyén.

Ideiglenese befogadója tollából:

Fasírt: Na ő a kakukktojás. Mert nem könnyű eset. Olyan, mint egy felhúzott játék, soha le nem merülő elemekkel. Az Auchan áruház WC-jében találták. Egy sportszatyorban volt bezárva. Még aznap este hozzám került Bluti és Gyurmácska (meg 3 saját kutyám + 5 cicám ) mellé udvari bolondnak. Fehér alapon fekete és barna foltocskákkal, szép rajzos pofival, élénk, okos szemekkel, rövid szőrrel, kunkori fehér farkincával. 3-4 hónapos lehet.
. Mindenkinél próbálkozik, hergel, tép, cibál, leránt, megrág, megmász, elesz, elszalad, de hívásra nem jön…oldalba hugyoz, ledominál, megcicerél, megugrat (cicát, kecskét) és megugat (bárkit, bármikor). Szóval kiállhatatlan egy alak….lenne, ha nem babakutya lenne még, akinek mindez megbocsájtható, mert már sejlik benne a végtelenül okos, gyors, jó helyzetfelismerő sportkutya egy sportember gazdival….még csiszolatlan gyémántként.

 

 

 

  További képek

 

{tab=Videó}

Érdeklődni lehet a 06 30 944-2919-es számon vagy várjuk bemutatkozó levelét a piliskutya@gmail.com címre.