Egy kupac “csupasz” kukac

egy kupac “csupasz” kukac

GAZDIT SZERETNÉNK, MERT GAZDISNAK LENNI JÓ!

Már csak Nemár Sheriff keres gazdát!

3 hónapos, talpraesett, vidám kupac kutyakölök vagyunk. Közepes-nagy termetűek leszünk, van köztünk szőrmókbandi, van német juhászos, rövidszőrű vizsladoros. Szerető, felelős gazdánkat keressük! Fiatalok, nyitottak vagyunk, még bármire megtaníthatsz minket.
Fáraó vagyok , a legkisebb méretű, de a legvagányabb pasi a brigádban. Éles az eszem, imádom a kihívást, az élményeket. Aktív, éber, játékos vagyok, simán el tudom képzelni, hogy ha igazán az életed része lehetek, a kertedben is ellakom, csak foglalkozz velem.

Milka vagyok, az egyedüli kislány, sötét csokoládébarna a bundám. Szeretem a nyugalmat, ha kedvesen, finoman foglalkozol velem, de persze imádok játszani, sétálni, ismerkedni is. Most még keresem a hangom, csendesebb, visszahúzódóbb vagyok, mint a fiúk.
Mivel nincs nagy bundám, szívesen laknék akár sok-sok sétával lakásban, vagy bentlakással, melletted gazdi, kertes házban. MILKA MÁR GAZDÁNÁL VAN!

Hamzsa vagyok, kiegyensúlyozott, mindenkit szerető, nyugodt pasi, minden érdekel, imádom a történéseket, az embereket. Nagyon jó lenne, ha a kertedben lakhatnék, ha sokat foglalkozol velem. Hamzsa már gazdára talált!

Nemár Sheriff vagyok, itt a középső:

Itt pedig a bal szélső

Jól veszek minden akadályt, kíváncsi vagyok és kedves. Kertben is szívesen lakom, ha nem csak kerti riasztó és dísz vagyok, hanem a családod tagja!

Külső-belső parazitamentesített, oltási programjukat megkezdett, makk egészséges, jól szocializált, kutyák, gyerek mellett ideiglenesen családban élő kölykök.

További képek


Fáraó:

Nemár Sheriff:

aztán a nagy hidegre való tekintettel betettük őket melegedni Beához:

Kapcsolat: 06 30 944-2919
E-mail: piliskutya@gmail.com