Dumbi

 

Dumbi


Pamacs vagyok, egy csöppet sem átlagos, jó fej kutyus. Ne vegyétek ezt marketing dumának, de én mindent tudok, amit csak lehet:
– ha eldobod a labdát, kötelet rongyot, akármit, én boldogan szökkenek utána
– vakarhatod a fülem tövét, és én boldog leszek,
– jelzek neked, ha idegen jár a környéken,
– éjszaka csendben pihenek, hogy Te is pihenhess,
– hazatértedkor vidáman üdvözöllek, de nem piszkolom össze a ruhádat,
– kutya és ember gyerekekkel egyaránt boldogan játszom!
Még folytathatnám, de miért nem próbálod ki? Ha kutyára, társra, házőrzőre, játszótársra vágynál, hidd el ÉN vagyok a neked való!

 

 

Pamacs kb 15kg-os egy év körüli ivartalanított kan kutyus. Kb térdmagasságú és nem is lesz ennél nagyobb.
Más kutyákkal jól kijön, lehet az hasonló korú, mentalitású kan is.

Pamacs játékos, nyílt, élénk kutya, aki viszont ha megunja a plüss játékának hurcibálást, a viháncolást, jókat durmol a helyén, békésen napozgat, vagy ha a gazdi kapható rá, akár az ölébe, vagy mellé, a lábához telepedik.

Van egy nagy labdája, azt szívesen hozza-viszi, rángatja.  Igazi, élénk kutya, minden érdekli, ami mozog ami történik körülötte. Figyelmes, jól jelző házőrző.

Imádja ha vakargatják a hátát. Szeret hízelegni, szereti a gyerekeket.
De nagyon jól kijön a többi kutyával. Labdázni rongyozni szeret és a virsliért halni kész.. Nálunk a lyukas zoknik a kutyáknál landolnak labda formában vagy csak úgy is. Na ő ezt imádja. Ha nincs másik kutya akivel huzigálják, szaladjanak elvevőset játszani akkor odahozza neked és meglendíti annyira, hogy elkapd a végét és lehessen húzni. Ez így van a zsinóros labdával is nagyon cuki. Imád odabújni a többiekhez vagy felkucorodni az öledbe. Labdázik amit vissza is hoz és még oda is adja, ha jó kedve van 🙂 Szuka és kan kutyákkal egyaránt jól kijön.

Kinek ajánljuk? Pl aki egy nagyobb kertben a már meglévő aktív kutyája mellé keres lemozgató-társat, jó jelzőkutyát szeretne, kedves, fáradhatatlan játszótársat keres a gyerekek mellé.

 

 

 

 

 

 

További képek

 

Pamacsot ideiglenes gazdái Dumbinak hívják, de ez senkit se zavarjon 🙂

 


 

Tel:  06 30 944-2919 vagy piliskutya@gmail.com