Bocek

Bocek

Gazdit keres Don Bocek, a 1.5 éves snaucer-terrier keverék ivartalanított kan kutya!
Bocek chipezett, oltott, egészséges. Jó házőrző, aktív, medvelelkű energiagombóc.
Családjával nagyon barátságos, tud autókázni, jutalomfalatra ülni és pacsit adni.
Bocek álma egy végleges család, őrizendő kerttel, szeretnivaló gazdikkal.Ha kedvet érzel magadban Bocek álmát megvalósítani, hívd az ideiglenes gazdiját,
Zsófit a 0630 331 08 38-as számon. Tegyünk együtt Bocekért, hogy szép élete legyen

Update:

Ma megbízhatósági tesztje volt. Egyedül hagytam a kertben szabadon mászkálni. (Tudjátok, a róka-szomszéd felé elég gyatra a kerítésünk, de fehér tájban a fekete kutya csak nem tűnik el egyszerűen) Azért erősen lestem az ablakból, hogy mikor merre indul neki a világnak. De esze ágában sem volt, inkább a Gubaccsal “marakodtak” vagy futkostak. A marakodás abból áll, hogy a kis piszok kilöki a mellső lábait, a nagy majom meg nyögve elhemperedik és röhög, a kicsi meg a hasán ugrál és torkolássza. Cserébe amikor feláll, és mögé kerül, bepróbálja a combocskát, nyakacskát a hatalmasra nyitott torkába. De olyan finoman… a múltkor közéjük nyúltam, sokkal kevésbé harapott meg, mint amikor a falatot veszi el. Na szóval eszébe sem volt elbóklászni, de a hívásomra sem mindig iparkodott, de ha jött, nagyon büszke volt, hogy “ugye hívtál? Itt vagyok!!!” És ezt most este a sötétben is meg lehet már csinálni! Azért nem ilyen volt ő a nyár elején! Lassan, de haladunk! Jó kutya ez, csak hol van már az arra érdemes jelölt? Vajon megszületett már egyáltalán? Ha soká vár, nem kapja meg, megnevelem magamnak a fekete kerge kutyát.

Bocek

B. nem szép, sőt. Nem bájos, nem ölbekutya, nem kanapéra termett szobadísz, nem azért leszel rá büszke mert a szomszédoknak szemet szúr a szépsége, hanem valami értékesebbért, amit ha kiérdemelsz, tőle megkapod.

B. nagydarab, kicsit ormótlan, olyan mint egy félkész szobor, amin még símításokat kellene végeznie a mesternek, de márványból van (bár nem fehér, hanem fekete tömbből), “örök érvényű”, vaskos és rusztikus darab. Úgy odatették… mint az afrikai vagy őskori alakokat.

De B. medve lelkű, kiegyensúlyozott, kerek világú eb.
Kell neki egy GAZDA, egy kert, esetleg egy jóindulatú kutyatárs és szeretet (no meg néhány fenyőtoboz játszani: )
Cserébe nincsenek hisztijei, nincsenek különleges igényei, ha “csak” ennyit adsz neki, értékeli, elfogadja és megbecsüli.

B.-t meg kell győzni, hogy Te vagy a GAZDA, ez a családja és neki kerek a világ.
Ezért meg kell dolgoznod, de ha ingyen lenne nem is okozna olyan örömöt!

B. másfél éves, ivartalanított, oltott, chipezett, parazitamentesített kan. Bundája sprőd, a fésűt “kirúgja”, de nem is igényel fésülgetést. Az esőt lepergeti, a legyek “seggre esnek” rajta, a tél ellen kellő védelmet nyújt egy jó kutyaházban.
Simogatással tökéletesen rendben tartható!

Nem ugatós, nem izgága, de ha ő megszólal, érdemes odafigyelni és ellenőrizni a bejáratot! Ha a “betolakodó” nem tetszik neki, akkor a medve másik oldalával találja szemben magát, már a morgása is félelmetes.

Don Bosco

További képek

Kapcsolat: 06 30 331 0838 vagy 30-944 29 19

E-mail: piliskutya@gmail.com