Daddy

DADDY


Daddy

Van egy mentett oreg kanunk akinek gazdit keresnenk, Par honapja szedtuk fel az autok kozul, gazdija nem lett meg. Azota ivartalanitva, chippelve, oltva, fogkotelenitve van. Egeszseges, doki szerint meg jo par ev van elotte. Nincs semmilyen EU gondja, volt ver laborja is, minden rendben talaltatott.
Kijon az osszes kutyammal, a dobi kanokkal is.
Kocsiban imad utazni, setalni is szivesen megy, a kanapera azonnal felugrott, rovidszoru uh biztos h lakas kutya volt. Egyedul a kajajara haklis, naponta ketszer toporzekol hogy mikor kapja mar : )
8-10 eves lehet, alapbol feher a pofija, uh csak a fogaira tudtunk hagyatkozni, de azok meg irtozatosan el voltak hanyagolva. Aktiv, jo kedelyu, imadja az ember kozelseget de nem idoigenyes kiskutya.
és a hivatalos hirdetése:o)
A szoveg:
Jol szitualt, bohokas, kedves oregur keres egy helyet ahol alomra hajthatja fejet ejjelente, naponta legalabb ketszer megosztjak vele az elejtett vadat es alkalmankent megvakargatjak a buksijat.. ezt altalaban annyira ertekeli, hogy gyorsan eldobja magat es nekiall a hasta mutogatni. Mas kutyakkal, fajra, nemre valo tekintet nelkul kijon. Cicara nncs tesztelve, de alapvetoen jo indulatu, konnyen kezelheto, problemamentes. Oltva, chippelve, fogkotelenitve, ivartalanitva teljesen egeszsegesnek nyilvanitva varja uj gazdijat. Kizarolag lakasba ajanljuk rovid szore miatt.

További képek

Kapcsolat:
E-mail: mail@sfdobes.com