Conor

conor

Új gazdikeresőnk Conor, a két hónap körüli labi keverék kisfiú. A solymári Auchan körforgalomnál találták – ahol túl sok lakóház nincs  :)63  viszont annál több autó… De ő szerencsés volt, mert összeszedték így már biztonságban van!
Eleven, sok mozgást igényel. Szobatisztasággal még gondjai vannak, de reméljük hamar megtanulja a merremeddiget.

By Connor:

“Csá, fiúk, lányok!
Connor vagyok, azt mondják, hogy kb. 8 hetes, nagyon csinos vizsla-labrador keverék kis kutya. Hogy ez mit jelent, arról gőzöm sincs, de az tuti, hogy csini srác vagyok!
Eddig azért a szépségen kívül nem sok jó jutott nekem!
Egy darabig minden okés volt, míg anyuval meg a tesókkal laktam, de egyszer csak fogott a kétlábú, berakott abba a fémkasztliba amit ők autónak hívnak, és elrobogott velem. Kicsit izgultam, de azt gondoltam, jó buli lesz. Hát, nem volt az!
Megállt egy pillanatra, engem kihajított, ő meg elporzott! Na akkor inamba szállt az összes bátorságom! Sehol egy ház, sehol egy ember, csak autók száguldoztak, aztán meg körbe mentek. Ott álltam a kör közepén, megpróbáltam kimenni, de egy fémkaszni majdnem rám ugrott, így sírva visszaszaladtam.
Egyszer csak megállt egy autó és egy fiatal férfi kiszállt, felemelt és betett a jó szagú, jó meleg kocsiba. Három napig velük voltam, nem volt rossz, csak a nagy szőrcsomó (valami puli) ki nem állhatott, féltem is tőle. Azt mondták, nem tudnak megtartani, valami kutyamentőkhöz kerülök, vagy mi? Nem igen értettem, nem vagyok én beteg, minek ide mentő, de aztán hagytam, az emberek olyan furcsák!
Csütörtökön megint beszálltak velem az autóba, elvittek az „ideigleneshez”. Már megint aggódtam, nem tudtam, mi lehet az az „ideiglenes”.
Megálltunk egy nagy kertes háznál és bevittek. Rengeteg izgi szag fogadott, kutyák, cicák, új emberek illata. Akkor megtudtam, ki az „ideiglenes”. Egy kedves, idősebb nőnemű kétlábú, akit a fiatalabb nőnemű kétlábúak anyának szólítanak. Úgy döntöttem, én is így hívom, szebb, mint az „ideiglenes”! Előkerült két kisebb kutyus, Sussy néni, aki shi-tzu és Boci bácsi, aki csivava. Aranyosak voltak, de azért én anyához bújtam, mert Boci bácsi nagyon hangosan kiabált. (Ezt azóta megszoktam.)
Ez még mind semmi!
Anya azt mondta, meg kell ismerkednem a nagy fiúkkal is és erre beengedett két hatalmas, idős kutyát a kertből. Ekkor aztán igazán menekülőre fogtam, bebújtam az asztal alá. Sajnos, Anya oda is utánam kúszott, mondván:nyugi, kis haver, minden rendben lesz! Na persze! Dugdosnák csak őt valami torony méretű izé orra alá, aki még ráadásul össze is nyálazza!
Na mindegy, túléltem, nem is volt olyan vészes! De még mindig nem volt vége a tortúrának: Anya kapott, fogott, be az autóba, irány az állatorvos, mert nem hozhatok be betegséget a falkába. Na köszi szépen, jó kis nap!
Az állatorvos alapvetően kedves volt, de mikor meg akart szúrni, akkorát ugrottam, hogy csak na! De sajnos Anya lefogott és azt mondogatta, nyugi kicsim, a te érdeked! Már hogy lenne az én érdekem, hogy mindenféle szúrós dolgokat belém böködjenek! Tényleg nagyon furcsák az emberek!
Mindegy, mikor hazamentünk, kaptam finom vacsit és lassan megnyugodtam. Nem is olyan rossz hely ez itt!
Most ennyit, majd folytatom, de Sussy néni játszani hív! “

Update:  Connor nagyon helyes, Gizi szerint már csaknem teljesen OK pisi-kaki ügyben. Persze sokszor mennek ki PISI! felszólítással. de már önállóan is megoldja a cica bejárót használva Bár erre Gizi háklis, mert Panni már egyet tönkretett, így amikor rászólt a kicsire, hogy “hé, te vigyázz!” akkor azért ijedtében bentre sikerült a dolog
Tündéri volt, mert felszólításra, kézjelre leült (komoly!) és szétcsúsztak a kövön a lábai így fekvés lett belőle, amire Gizi ráerősített “FEKSZIK” felszólítással és nagy dicsérettel…ő meg nagyon büszke volt magára, bár fogalma sem volt, hogy miért is…

gazdát keres

További képek

Kapcsolat: 06-30-944-2919
E-mail: piliskutya@gmail.com