Colombo

 

Colombo

 


COLOMBO kb 2 éves, életvidám, talpraesett, kedves, önálló hosszú derekú, rövid lábú, humoros, nagyfülű kan kutyus aki szegről-végről basset hound ivadék.

Megvan benne a fajta stabilitása, kiegyensúlyozottsága, ravaszsága, határozottsága és természetesen a magabiztosság, önállóság,.
De nem lehet rá haragudni, mert mindig humoros, mindig felvidít, imádja a gazdikat, bohóckodik, törleszkedik. Igazi társasági, családi kutya. Kisgyerek mellé is alkalmas most is van kis “haverja”. Labdás, apportos, szórakoztató.

Mozgékony, sétákra, kirándulásokra, aktív életre vágyó, ezért nagyon jó lenne mellé egy kutyatárs, akivel míg a gazdi dolgozik jól eltöltik az időt. Könnyen kijön más kutyákkal, a cicákat sem bántja bár ők azért izgatják.

Figyelmes és jó házőrző is, igazi mély, komoly nagykutyás hangon jelez.

A kutya a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyája. Kutyáinkat oltási könyvvel, ivartalanítva, parazita mentesítve, korának megfelelő oltásokkal adjuk át a leendő gazdának.
Az örökbefogadás családlátogatás keretében zajlik ahol örökbefogadási szerződést írunk alá, ebben a 2 hét próbaidő mind a gazdi, mind a kutya érdekét szolgálja. Kutyáink nem menhelyen, hanem családi körülmények közt laknak ideiglenes befogadónál, jól ismerjük őket, kérdezzen bátran telefonon vagy emailben minket! Köszönjük! pilisbudaikutyasok(pont)hu

Ivartalanított, oltott, chipezett, parazita mentesített.

“Jaj, hát Colombó szerencsére nem nálam lakik, mert veszélyben lennék…
Számomra majdhogynem problémamentes kutya. A kocsiban -mint “ismeretlen” kutyának én meg sem adom neki az esélyt a rosszalkodásra, szobakennelben utazott most is, és így második alkalommal már éppen csak nyüszögött egy kicsit. Pórázon persze nem egy mintakutya, honnan is tudná, hogyan kell lábnál közlekedni, de hamar le lehet beszélni a húzásról, gyorsan tanul. Még egy kis shoppingolásra is körbe tudtam vele menni a vásárban.
Jól bírja a tömeget, embereket, gyerekek is szereti. A többi kutyával, bármilyen nemű is, jól kijön.
Ha éppen nem ő van a középpontban, nem vele foglalkoztunk, akkor -ahogy némelyik képen is látszik- szépen leül v. leheveredik láb mellett, és csendben elvan.
Jó kis szálkás-drótós szőre van, enyhén “kefepofa”, szép nagy fülekkel és cuki fejjel rendelkezik, úgyhogy nálam nyerő. (már észre sem veszem a rövid lábait)

 

 

 

További képek

 

Tel:
Látogatható ideiglenes befogadójánál Pilisszentivánon..
06 30 814 4373 vagy piliskutya@gmail.com