Brikett

BRIKETT

Brikett gazdit keres!

Brikett nekem olyan, mintha a saját kutyám lenne, mintha hozzám tartozna, de mivel az élet soha nem fehér vagy fekete, nem ilyen egyszerű minden. szeretném, ha Brikett végre boldog lenne (most is az egyébként, mert tök jó ideiglenes gazdija van, de nagyon kellene a hely a többi mentettnek – a szerk.), ha végre megtalálná azt a családot, aki nem adja vissza. tudjátok hogy “nincs” a mondás – ha az enyém nem lehet, legyen szuper helye:)
furcsa egy karmája van ennek a Brikett gyereknek.. 4 hetesen kitették, hihetetlenül sokáig kerestünk neki gazdát, kb. fél évesen végre-végre úgy nézett ki, hogy neki is összejött, aztán mégsem, aztán újabb semmi, csak a hirdetések, örökbefogadónapok, majd újabb jelölt. fellélegeztünk, igen, felragyogott Brikett szerencsecsillaga, ő is révbe ért. majdnem fél év gazdisság után Brikett ismét Gizinél landolt. konkrét indoklás nem volt, konkrét probléma nem volt, valószínűleg bűne sem volt.
ez a múlt, ezen túl kell lenni és pozitívan kell hozzáállni a dolgokhoz. ok, eddig nem volt szerencsés, de biztos, hogy valahol valaki meg fogja látni ezekben az őzike szemekben azt, amit én látok, amiért a szívembe zártam, amiért nagyon nehéz lesz, pedig még csak nem is nálam lakik.
és akkor Brikett paramétereiről is essék pár szó: alig múlt 1 éves, ivartalanított kan, kisebb vizsla méretű, nyúlánk, sportos kutya. szuka és kan kutyákkal is jól kijön, cicákat sem bántja, viszont ha meglátogatod, készülj fel rá, hogy az elején bizalmatlan lesz, szánj arra időt, hogy a bizalmába tudj férkőzni. olyan helyet keresünk számára, ahol kinti-benti életet élhet és gyakran viszik sétálni, imád a szabadban futkározni, más kutyákkal bandázni.

 

 

További képek

 


Kapcsolat: 06 30 944 2919
E-mail: piliskutya@gmail.com