Boszi és Bújós

 

BOSZI ÉS BÚJÓS

Boszi – BOSZI GAZDIRA TALÁLT!!

Hét hetes, keverék szuka kutyus vagyok. Anyukám bullmasztiff és bandog keverék, apukám ismeretlen, de tuti, hogy nagytestű leszek, mert már most is szép nagy vagyok. Születésem óta kertben élek, és a legcsibészebb kislány voltam az egész alomban. Szeretek játszani és a kertben virágot csócsálni, de ezt biztos kinövöm, mert anyunál is elmúlt. J Imádom a gyerekeket, és nagyon családbarát vagyok. Bírom a gyűrődést, újszülött korom óta egy három éves, zsivány kisfiú mellett élek. A sok evés cseppet sem gond számomra, a nagyobb mennyiségektől sem riadok vissza J.

Szeretnék egy szerető, vidám családot, akik egy ilyen imádnivalóan imposztor kiscsajra vágynak, mint én J.

Gazdimat várom Pilisszántón, a 20/355-6850 számon lehet érdeklődni.


Bújós

Hét hetes keverék, szuka kutyus vagyok, a Boszi testvére. Az anyukám bullmasztiff és bandog keverék, az apukám ismeretlen, de lakik az utcában egy vizsla, akire erősen „hajazok” J. Születésem óta kertben élek, és nagyon vidám kölyök vagyok. Rettentően szeretek szeretni (nem véletlenül lett Bújós a nevem), kimondottan családba, vagy gyerekek mellé ajánlanak. Ha bárki közénk jön az alomba, garantáltan az első vagyok, aki az ölében (vagy a nyakában J ) köt ki, és addig szeretgetem, amig csak hagyja. Nagyon szeretek enni, és a tesókkal, vagy a család kisfiával bírkózni.

Olyan családba szeretnék kerülni, akik sok szeretetet tartogatnak számomra, és attól sem esnének kétségbe, ha én ezért cserébe rajonganék értük. J

Gazdimat várom Pilisszántón, a 20/355-6850 számon lehet érdeklődni.További képek


Gazdimat várom Pilisszántón, a 20/355-6850 számon lehet érdeklődni.