Blanka

BLANKA


Blanka szemével az élet
Sziasztok! Az a fekete kutya a képeken én vagyok. Blanka. Legalábbis mindig így hívnak, és ha ezt a szót hallva odamegyek, akkor simi a jutalmam. Amit nagyon szeretek.
Nagyon szép vagyok, és csupa bűbáj, ideiglenes anyu legalábbis mindig ezt mondja és én hiszek neki. 🙂
Napközben Lilivel és Zorával vagyok, ők is abban a kertben laknak, mint én. Lili hozzánk tartozik, Zora meg a szomszéd srácé. A Zora kicsit vad, néha durván játszik, de engem sem kell ám félteni. Sokszor piszkálom őt. Lilivel is nagyon jó játszani, ő nagyon okos, és tőle már nagyon sok mindent tanultam.
Kicsit dagi vagyok, ideiglenesék gyakran mondják rám azt is, hogy Fóka, de mióta náluk vagyok, és minden nap megyünk sétálni sikerült leadnom pár kilót.
Ezek a séták nagyon tetszenek ám nekem! Ilyenkor mindig lehet eszetlenül rohanni, és mindenféle idegen kutyusokkal is szoktunk ilyenkor találkozni. Velük is jókat lehet játszani.
Szeretek ideigleneséknél lakni és sztem ők is nagyon szeretnek, mert állandóan rólam beszélnek és simogatnak, amikor csak tehetik. De ahogy kivettem a szavaikból, nem maradhatok náluk a közös kert és a szomszéd kutya miatt.  Zora nagyon erős, és mivel ők ritkán mennek sétálni a gazdijával, a sok energiáját rajtam meg a Lilin vezeti le. Nem bánt minket, csak játszik. De nála ez egyenlő a földbedöngöléssel.:) Mi bírjuk a gyűrődést, de sztem ideiglenesék nem akarják kísérteni a sorsot.
Szívesen mennék olyan családba, ahol van másik kutya, így napközben is lehetne jókat játszani. Még sosem voltam egyedül, megtalálásomkor is egy barátommal kóboroltam. De biztos vagyok benne, hogy egyedül is tudnék jól viselkedni.
Ideiglenes anyuék sok energiát fektetnek a nevelésembe, és mivel nagyon okos vagyok (ezt is ők szokták mondani) ezért gyorsan tanulok.
Csak nektek árulom el, a kertben szoktam randalirozni, de mivel hárman vagyunk, sosincs meg az igazi tettes. (Ez nem igaz, tökéletesen tisztában vagyunk vele, hogy Blanka huligánkodik, hiszen az érkezése előtt nem történt rendbontás a kertben, de mivel mindig csak az eredményel szembesülünk, így nincs szídás, csak a reménykedés, hogy egyszer megunja. Meg aztán lehet, hogy ha már így alakult, akkor a mieink is “segítenek” neki, széthordani a faágakat. 🙂 )
Remélem hamarosan jelentkezik értem egy végleges Gazdi, aki szintén sokat tud majd foglalkozni velem, aki vigyáz a vonalaimra, és akivel jókat lehet együtt sétálni.
Üdv: Blanka

További képek

Kapcsolat: 20/6677-981
E-mail: juci.komaromi@gmail.com