Bitu-Man

BITU-MAN

Bitumant egy építkezésen találták, innen a neve :o) Csontsovány volt, nagyon kimerült. Gondozásunkba került, lassan kezd kitelni. Fiatal, pörgős, jó házőrző, de nagyon hiányzik neki a nevelés, szocializáció.
Fajtához értő gazdát keres!

Gondozója tollából: “Kedves együttműködő kutya, jó nagytestű, hatalmas busa feje van. Izma nem sok, sovány (bár láttam már soványabbat) Szőre fakó, durva. Mancsai elnyúltak, kissé “szétesős ” a mozgása. Kocsiba szépen beugrott utánam, kimondottan nyugisan utazott, mégcsak izgatott sem lett, szerintem ismeri az autót. Nyakán én lánc által koptatott szőrhiányokat látok. Bolhás, viszont nem kullancsos látványosan. Füleit szétcsípték a legyek elég durván, különösen a jobbat. Szeme csípázik, sok por (föld) volt benne és a környékén a csipába ragadva. Annyira éhes nem volt, de keveset is kapott enni, mert kissé nyugtalan még, nehogy a sok ugrálástól megcsavarodjon a gyomra. Fül-szemkezelést tűrte.
Vagy ekkora borjútürelmű nagy mamlasz, feltétlen bízik az emberben, rábízza magát mindent hagy, még az autózást is úgy veszi, hogy O.K. itt nagy baj nem lehet, vagy valaha jobb sorsra volt érdemes és ismeri az autót, a gondozást. “

Ivartalanítás utána családlátogatással és szerződéssel fogadható örökbe. Az örökbefogadás menetéről és a szerződésről itt olvashat részletesebben.

 

 

További képek


{tab=Videó}

Kapcsolat: 06 30 944-2919 vagy 06 70 321-7675
E-mail: piliskutya@gmail.com