Zsüli

Zsüli maximum másfél év körüli szép kiállású szuka.
A nagyobb méreteket kedvelőknek főnyeremény mert a mérete, ereje ellenére kenyérre kenhető, szeretteli, ragaszkodó és szép szóval is irányítható. Semmiféle agresszió nincs benne. Szokatlan és számára “félelmetes” helyzetekben megadó.
Kicsi, “totyogós” gyerek mellé csupán a mérete miatt nem ajánljuk mert akaratlanul is feldöntheti, elsodorhatja. Kezdeti félelmei után mostanra végre boldogan kezd nyitni a világra, futna, játszana – kutyák, emberek mind pozitív élményt jelentenek neki
. Jelenleg kertben kennel lakóként él Csobánkán ideiglenes befogadóknál rendszeres sétákkal. Feleslegesen sosem ugat, türelmes, elfogadó.
Szeretnénk neki egy családot, kertet ahol szabadon élhet. Szívesen fogadna egy kutyatársat is akivel összeillenek és a gazdi távollétében sem lenne magában.
Zsüli oltásokkal, chipezve és ivartalanítva költözne felelős, szerető családjához. Várjuk bemutatkozó levelüket a piliskutya@gmail.com címre vagy érdeklődő telefonjukat a 06 30 814 4373 számra.

 

További képek Zsüliről

 

Megismerné, örökbe fogadná?

  Kérjük, írjon nekünk pár bemutatkozó sort arról, hogy leendő kedvence

  • Hova, milyen körülmények közé (lakás, kertes ház, kinti-benti, csak kinti) kerülne;

  • Ki lenne a családja: felnőttek, gyerekek, kisbaba, idős rokon;

  • Lenne-e társállat mellette (kutya, macska, nyúl, tengerimalac, stb.);

  • Milyen kutyás / macskás tapasztalata van a befogadóknak.

  Köszönjük előre is, hogy ezzel a kis bemutatkozással is megkönnyíti, hogy a megfelelő gazdihoz a megfelelő társat találjuk meg.