Zakariás, avagy Sir Lánc-Elliot

Zakariást Pilisvörösváron egy padhoz láncolva találta egyik önkéntesünk, valaki így akart megválni tőle… Éppen ezért egy szerető, felelősségteljes gazdát keresünk neki, aki egy egész életen át családtagként gondoskodik róla. Zack egy 1 év körüli fiatal felnőtt, közepes termetű labrador jellegű keverék kan. Barátságos természetű, emberekkel közvetlen, kutyák közül szukák mellé ajánljuk. Mozgékony, izmos testalkatú, jó kiállású kutyus, gyönyörű fényes fekete bundával. Okos tekintetével azonnal levesz a lábadról, tanulékony kutya, a finom falatokért bármit hamar megtanul a kedvedért. 🙂 Közös sportoláshoz, kiránduláshoz kiváló társ lehet. 🙂 Ha megismernéd Zacket, kérjük írj egy bemutatkozó levelet a piliskutya@gmail.com címre, vagy hívd ideiglenes befogadóját az alábbi számon: 06703217675. Pilisvörösváron ismerhető meg.

 

További képek Zackről

Bemutatkozó levelüket várjuk az alábbi űrlapon.
Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében fogadható örökbe, ivartalanítva, oltva, chipezve, az orvosi költségek jelképes térítésével.

Megismerné, örökbe fogadná?

Kérjük, írjon nekünk pár bemutatkozó sort arról, hogy leendő kedvence

  • Hova, milyen körülmények közé (lakás, kertes ház, kinti-benti, csak kinti) kerülne;
  • Ki lenne a családja: felnőttek, gyerekek, kisbaba, idős rokon;
  • Lenne-e társállat mellette (kutya, macska, nyúl, tengerimalac, stb.);
  • Milyen kutyás / macskás tapasztalata van a befogadóknak.

Köszönjük előre is, hogy ezzel a kis bemutatkozással is megkönnyíti, hogy a megfelelő gazdihoz a megfelelő társat találjuk meg.