Twiggy

TWIGGY

Csobánkán törött lábacskával talált, mára 6 hónapos kislány cica, aki a lábtöréséből szépen felgyógyult, de a hátulját ért ütés miatt a széklet- és vizelet ürítésnél érzékelés kiesése van. Ez azt jelenti, hogy a mozgása tökéletes, ugri-bugri, játékos, nagyon kedves, hízelgős, dorombolós, emberfüggő kiscica, de a vizelet és széklet ürítése egyelőre nem akaratlagos. A kaki általában az alomba sikerül, tehát a székelési ingert érzi, de a befejezését már nem mindig. A pisit a hólyag teltsége üríti ki, a záróizmok jól működnek, de az akaratlagosság egyelőre nem tért vissza. Esélye van a teljes felépülésre.
Orvosi beavatkozást erre nem igényel. Milgamma napi 1 tablettával segítjük elő az idegek regenerálódását és az idő a legjobb orvos rá.
Twiggy kedvessége, szépsége és hízelgőssége miatt nagyon megérdemel egy szerető gazdit. Kérlek gondold át és ha van rá módod segítsd hozzá egy szép élethez.
Twiggy Pesthidegkúton látogatható.

További képek

 

06 30 814 4373 vagy piliskutya@gmail.com

Megismerné, örökbe fogadná?

  Kérjük, írjon nekünk pár bemutatkozó sort arról, hogy leendő kedvence

  • Hova, milyen körülmények közé (lakás, kertes ház, kinti-benti, csak kinti) kerülne;

  • Ki lenne a családja: felnőttek, gyerekek, kisbaba, idős rokon;

  • Lenne-e társállat mellette (kutya, macska, nyúl, tengerimalac, stb.);

  • Milyen kutyás / macskás tapasztalata van a befogadóknak.

  Köszönjük előre is, hogy ezzel a kis bemutatkozással is megkönnyíti, hogy a megfelelő gazdihoz a megfelelő társat találjuk meg.