Tomi

Tomi már nem fiatal, de nem is túl idős, kb. 8 éves lehet. Ivartalanítva, oltva, chipezve keresi gazdáját a Pilis-Budai Kutyamentők gondozásában. Rottweiler keverék, nem egy cicababa, egy igazi kemény legény, energikus és sportos. Étellel bármilyen helyzetben lekenyerezhető, imád enni, él-hal a kajáért 🙂 Néhány falat reményében bármire képes, könnyen tanítható, behívható, jól motiválható mindenre. Kell neki kis idő, mire elfogadja, gazdájának tekinti az embert, de ha valakit megkedvel, akkor nagyon kedves és hűséges társ. Viszonylag önálló kutya, nem igényli a folyamatos együttlétet a gazdival, szeret a kertben lenni, intézkedni, szaglászgatni. Jó házőrző. Más kutyákkal kérdéses a viszonya, maximum egy nagyobb testű szuka mellé ajánljuk, a cicákat sem kedveli. Pórázon vezethető. Pilisvörösváron lehet vele megismerkedni.

 

További képek Tomiról

 

 

Bemutatkozó levelüket várjuk az alábbi űrlapon vagy érdeklődni lehet az alábbi telefonszámon: 06 70 321 7675 vagy a 06 30 814 4373

A kutya a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyája.
Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében fogadható örökbe.

Megismerné, örökbe fogadná?

  Kérjük, írjon nekünk pár bemutatkozó sort arról, hogy leendő kedvence

  • Hova, milyen körülmények közé (lakás, kertes ház, kinti-benti, csak kinti) kerülne;

  • Ki lenne a családja: felnőttek, gyerekek, kisbaba, idős rokon;

  • Lenne-e társállat mellette (kutya, macska, nyúl, tengerimalac, stb.);

  • Milyen kutyás / macskás tapasztalata van a befogadóknak.

  Köszönjük előre is, hogy ezzel a kis bemutatkozással is megkönnyíti, hogy a megfelelő gazdihoz a megfelelő társat találjuk meg.