Sercli

Sercli


Serclikénk szombaton délelőtt Balázs és az én kezem között átment a túlpartra.

Nagyon jó kutya volt!!!
Türelmes, végtelenül alkalmazkodó, értelmes és szeretetre méltó. MIndent azonnal megértett, tudta azonnal a szabályokat, sosem lépett át semmit sem ravaszságból, sem vagányságból.
Szerintem szeretetből volt ilyen.

SERCLI gazdira vár!!!

Figyelem! Felhívjuk a figyelmet, hogy a következő hirdetés akut szemváladékozást és szívtáji mardosó, szorító érzést válthat ki érző lelkű Olvasóinknál! Ezeknek a tüneteknek semmi köze az allergiához és a kardiológiai vészhelyzetekhez. A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze a PBK-t!

Sercli mint kutya: egy álom
Sercli mint gazdakereső: nehéz eset…

Serclit, a 3 éves golden retriever keverék kant végtelenül legyengült állapotban találtuk a főúton Pilisszentkereszt közelében. Csont soványan, szinte kopaszon, apatikusan. Sercli nevét onnan kapta, hogy valószínűleg előtte nem élhetett sokkal több kaján, mint néhány száraz kenyérszélen…
Orvosi vizsgálatok egész sora következett, aminek során minden esetleges más kutyára vagy emberre fertőző betegséget sikerült kizárni!
Úgy tűnik az alap problémája az allergia, és a gyulladás, a bacik, csak másodlagosan adódott hozzá.
Örömmel készítettük ezeket a képeket pár hét múlva: a gyógyszeres kezelés, jó minőségű táplálék, és sok szeretgetés eredményeképpen….. sajnos hosszú menet lesz, de mi már úgy látjuk, hogy ALAKUL!!!!
Egyre több szőre van! Hogy a bundája visszanyeri-e valaha teljes pompáját, azt sajnos az orvosok sem tudják biztosra jósolni. Attól függ, mennyire károsodtak a szőrtüszők, márpedig amilyen állapotban rátaláltunk, ez a betegség sajnos nagyon régen fennállhatott nála…
Az utóbbi hetekben egyébként már nagyon sokat javult az állapota, és ezzel párhuzamosan a jókedve is nőttön-nő.
Végtelenül ragaszkodó tud lenni. Nem hebrencs, nem ugatós, türelmes, nyugodt, szelíd, békés, szeretni való kutyus. Koravén pofijában huncutul csillog a szeme, jön-megy, véleménye van a világról, aminek középpontjában természetesen az EMBER áll, nem aki elhanyagolta, éheztette, kidobta, hanem aki simogat, akinek pacsit lehet adni, akinek a zsebe mackósajtot rejt… Aki csak találkozott már személyesen Serclivel, mind egyetért abban, hogy az egyénisége, aurája varázslatos!

Mi már így is szeretjük őt nagyon, és hiszünk benne, hogy ha kicsit kopaszka is marad, lesz olyan gazdija, aki nem csak a szőréig lát, hanem egyenesen hatalmas szívébe. Igen, lehet hogy foltos marad, de ami fontos hogy már nem szenved, és élni, szeretni, tartozni akar!!! Olyan gazdit keresünk neki, aki megérti és elfogadja őt “kicsit másnak”, nem az aranyszőrű divatkutyát keresi benne, hanem a belőle áradó szeretet miatt választja őt egy közös életre!

Sercli a kezelések alatt:

Sercli a szép új szőrével, lelkileg kiegyensúlyozottan, boldogan, gazdára várva:

Sercli ma: 2010.11.11 Íme a Bucivá dagadt Sercli :

További képek

SERCLI LEGÚJABB VIDEÓI:

 

Sercli megtalálásakor készített videó:

Sercli ma, dús bundával, már nem is Sercli, hanem Buci!

 

Megismerné, örökbe fogadná?

  Kérjük, írjon nekünk pár bemutatkozó sort arról, hogy leendő kedvence

  • Hova, milyen körülmények közé (lakás, kertes ház, kinti-benti, csak kinti) kerülne;

  • Ki lenne a családja: felnőttek, gyerekek, kisbaba, idős rokon;

  • Lenne-e társállat mellette (kutya, macska, nyúl, tengerimalac, stb.);

  • Milyen kutyás / macskás tapasztalata van a befogadóknak.

  Köszönjük előre is, hogy ezzel a kis bemutatkozással is megkönnyíti, hogy a megfelelő gazdihoz a megfelelő társat találjuk meg.