Pötyi - Már gazdinál!

Pötyi 3 év körüli barátságos, ivartalanított kis-közepes termetű leányzó. Pötyi régi gazdájától Debrecenből költözött új otthonába Piliscsabára, ahol sajnos mégsem volt olyan jó dolga, és kóborkaként szedtük össze, majd első gazdájával megegyeztünk, hogy egy új, szerető családot keresünk számára.
Eleinte szüksége van egy kis időre, amíg feloldódik, félénk, jelenleg nem szívesen tartózkódik a kertben sem, dolga végeztével már iszkol is vissza a helyére. Egy szerető gazdi mellett biztosan hamar felbátorodna, ha rájön, nincs mitől tartania. Pötyi csupaszív, kedves teremtés, aki egyből elvarázsol azzal a híres ”kiskutya tekintetével”…:) Ideális családi kutyának, igényli a sok szeretetet, törődést, a gazdival együtt töltött közös időt. Érdeklődni iránta a piliskutya@gmail.com címen lehet egy részletes bemutatkozó levélben. Ivartalanítva, chippelve, oltva, szerződéssel fogadható örökbe az orvosi költségek jelképes térítésével. Előzetes látogatást követően családlátogatás keretében költözhet új otthonába.

Érdeklődni egy rövid bemutatkozással lehet az alábbi e-mail címen: piliskutya@gmail.com

További képek Pötyiről

Bemutatkozó levelüket várjuk az alábbi űrlapon (hova kerülne a kutyus, van-e társállat, milyen lenne az életvitele).
Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében fogadható örökbe, ivartalanítva, oltva, chipezve, az orvosi költségek jelképes térítésével.

Ő már új gazdira talált!

Szeretnénk hozzá hasonlóan minél több állaton segíteni. Ha teheti támogasson minke!

Támogatás ›